Etrusco med ny bybobil

Etrusco er et av de nyeste bobilmerkene på det norske markedet. De produserer bobiler i de fleste varianter – både hel- og halvintegrerte samt bybobiler.

Nå kan også Etrusco tilby en løsning med hevbar seng over lasterommet. Foto: Produsenten.

Til høsten kommer Etrusco med en ny variant av sine bybobiler. Det er CV 640 PB. Den kommer med noen nye løsninger.

Den mest iøyenfallende nyheten fra Etrusco er den høydejusterbare senga bak. Den skal gi bedre mulighet for oppbevaringsplass på gulvet.

Med den elektriske høydejusteringen kan høyden på oppbevaringsplassen individuelt utvides fra 73 centimeter til opptil 148 centimeter.

Soveområdet sett forfra. Foto: Produsenten.

Sammenlignet med de andre Etrusco bybobilene har bredden på gulvet blitt økt til 111 cm fordi plassen til gassflaskene på siden er slanket. Dette øker oppbevaringsplassens volum fra omtrent 1350 liter til 2365 liter, skriver Etrusco i en pressemelding.

Dermed blir det bedre plass til å transportere høyere ting samtidig som sengen kan brukes.

Etrusco CV 640 PB har det meste til felles med andre modeller når det gjelder salongen. Foto: Produsenten.

Plasskonseptet i den nye CV 640 PB er basert på den nåværende CV 640 SB med en total lengde på rett under 636 cm. Bredden er 206 cm og høyden 270 cm.

Designet av sitteområdet, kjøkkenområdet og badet er basert på den velprøvde standarden for de øvrige Etrusco bybobilene.

Badet byr på enkelt og kjent design. Foto: Produsenten.

Modellen er som standard bygget i en Fiat Ducato 35 Light Basis med en 2,2 liter Multijet og 103 kW (140 hk) motor. Som et alternativ er den også tilgjengelig med en 130 kW (180 hk) motorvariant med en 8-trinns automatisk girkasse.

Sikkerhets- og assistentsystemer er tilgjengelige som standard fra fabrikken. Det inkluderer Hillholder (Hill Start Assist), CWA (Crosswind Assist), TSC (Trailer Stability Control), fartsholder og Start & Stop funksjon.

Isofix, soft-close-system i skuffer og overskap samt LED-belysning i interiøret er standard. Fra fabrikken leveres Etrusco-modellene med en syvårig tetthetsgaranti.

Etrusco fremholder selv at de står for pålitelige bobiler preget av middelhavssjarm og moderne design. Foto: Produsenten.

Etrusco er et av mange bobilmerker fra Hymer-gruppen. Merket produseres hos Laika og regnes som deres innstegsmodell. I Norge har Tellus enerett til å selge merket.

Tekst: Knut Randem, Bobilverveden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *