Erklærer faren over

Venstres forslag kunne utradert caravanbransjen om det hadde blitt vedtatt. Illustrasjonsfoto: Knut Randem.

Venstres forslag om dramatiske økninger i engangsavgiften for bobiler nådde ikke opp i budsjettforliket, som ble presentert onsdag kveld. Det er fortsatt en teoretisk mulighet for justering, men det tror ikke NBCC på.

I en pressemelding i dag slår NBCC (Norsk Bobil- og Caravanclub) fast at slaget om statsbudsjettet for 2018 er vunnet. Der heter det at “Norsk Bobil og Caravan Club, NBCC og Norges Caravanbransjeforbund, NCB, gikk kraftig ut mot forslagene som kunne medført en rasering av caravanbransjen. Etter god politisk innsats fra både NCB og NBCC, forsvant Venstres avgiftsøkningsforslag for bobiler også i år fra det videre budsjettarbeidet.”

– NBCC og NCB vil fremheve at caravanbransjen trenger forutsigbare rammebetingelser. Bransjen kan ikke i lengden leve med at ett eller annet tilfeldig forslag fra et miniparti gjennom budsjettforhandlinger i Stortinget kan fjerne selve eksistensgrunnlaget for storparten av bransjen, sier Bjørn Johansen, president i Norsk Bobil og Caravan Club i pressemeldingen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Økt CO2-avgift, men intet Venstre-sjokk

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *