Er det slike senger vi vil ha?

Eura hevder at skandinavene vil ha slike senger og toromsløsninger. Illustrasjon: Eura.

Eura hevder at skandinavene vil ha slike senger og toromsløsninger. Illustrasjon: Eura.

Er det slike senger vi nordmenn vil ha i bobilen? Det mener Eura å vite at vi foretrekker. Vi har tidligere omtalt Profilia T720 EB med semi-enkeltsenger. I nye Terrestra T720 EBF presenterer Eura en bobil som ser nesten identisk ut. Men sengene har her i Terrestra blitt helt adskilt. 

Dette er også en toroms bobil, men denne har enkeltsenger med et hengeskap mellom. Denne romoppdelingen og sengeløsningen er svært populær i Skandinavia, skriver Eura i en pressemelding.

Denne romløsningen gir mulighet for å skille aktivitetene i soverommet fra aktivitetene i salongdelen. Der har den også en senkeseng over salongen, men med skrånende seng mot fotenden for å sikre ut og inngang av døra selv om senkesenga er nede.

Eura skriver at sengene i denne bilen er spesielt komfortable. De er av typen ”Medicotherm”. De er 13 cm tykke og skal være ortopedisk riktige.

Eura Terrestra 720EBF. Foto: Eura.

Eura Terrestra 720EBF. Foto: Eura.

På gulvet i bobilen skal det ligge et belegg i skipsgulvutførelse. Det skal også ha anti-bakterielle funksjoner.

Bordet i salongen kan dreies 360 grader og skyves i fire retninger for å gi smidig bruk av salongen. Sofa, stoler og kjøkkenløsningene ser for øvrig ut til å være svært lik Profila 720. Også denne modellen har dobbelt gulv.

Denne modellen og Profilia følger i kjølvannet av satsningen på halvintegrerte bobiler. I fjor sommer kom det også en alkove-modell i 720-serien. Alle Terrestra-modellene skal ha ekstra beskyttelse mot hagl.

Si gjerne din mening om sengeløsningene og toromsløsningen i kommentarfeltet under artikkelen.

Del dette med andre:

  1 kommentarer til “Er det slike senger vi vil ha?

 1. Christian Steen
  11. februar 2013 at 20:29

  Enkeltsenger er populært, ikke tvil. Men personlig ser jeg heller kona når jeg våkner enn inn i veggen på et skap!

  • Thorvald M. Pettersen
   11. februar 2013 at 20:35

   Helt enig Christian Steen. Skal jeg bo i sammen med fruen, vil jeg no også ligge sammen med henne. Så gammel er man ikke (;-)
   Men jeg vil heller hat en dobbelseng midtstilt her.

 2. Thorvald M. Pettersen
  11. februar 2013 at 20:37

  Glemte en ting. Jeg vil ha byttet om dusj og toalett rommene. Slik at når man skal ta ut dokasetten, slipper man å få den i forteltet, når det er oppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *