Er det slike senger vi vil ha?

Eura hevder at skandinavene vil ha slike senger og toromsløsninger. Illustrasjon: Eura.

Eura hevder at skandinavene vil ha slike senger og toromsløsninger. Illustrasjon: Eura.

Er det slike senger vi nordmenn vil ha i bobilen? Det mener Eura å vite at vi foretrekker. Vi har tidligere omtalt Profilia T720 EB med semi-enkeltsenger. I nye Terrestra T720 EBF presenterer Eura en bobil som ser nesten identisk ut. Men sengene har her i Terrestra blitt helt adskilt. 

Dette er også en toroms bobil, men denne har enkeltsenger med et hengeskap mellom. Denne romoppdelingen og sengeløsningen er svært populær i Skandinavia, skriver Eura i en pressemelding.

Denne romløsningen gir mulighet for å skille aktivitetene i soverommet fra aktivitetene i salongdelen. Der har den også en senkeseng over salongen, men med skrånende seng mot fotenden for å sikre ut og inngang av døra selv om senkesenga er nede.

Eura skriver at sengene i denne bilen er spesielt komfortable. De er av typen ”Medicotherm”. De er 13 cm tykke og skal være ortopedisk riktige.

Eura Terrestra 720EBF. Foto: Eura.

Eura Terrestra 720EBF. Foto: Eura.

På gulvet i bobilen skal det ligge et belegg i skipsgulvutførelse. Det skal også ha anti-bakterielle funksjoner.

Bordet i salongen kan dreies 360 grader og skyves i fire retninger for å gi smidig bruk av salongen. Sofa, stoler og kjøkkenløsningene ser for øvrig ut til å være svært lik Profila 720. Også denne modellen har dobbelt gulv.

Denne modellen og Profilia følger i kjølvannet av satsningen på halvintegrerte bobiler. I fjor sommer kom det også en alkove-modell i 720-serien. Alle Terrestra-modellene skal ha ekstra beskyttelse mot hagl.

Si gjerne din mening om sengeløsningene og toromsløsningen i kommentarfeltet under artikkelen.

Del dette med andre:

  3 comments for “Er det slike senger vi vil ha?

  1. Enkeltsenger er populært, ikke tvil. Men personlig ser jeg heller kona når jeg våkner enn inn i veggen på et skap!

    • Helt enig Christian Steen. Skal jeg bo i sammen med fruen, vil jeg no også ligge sammen med henne. Så gammel er man ikke (;-)
      Men jeg vil heller hat en dobbelseng midtstilt her.

  2. Glemte en ting. Jeg vil ha byttet om dusj og toalett rommene. Slik at når man skal ta ut dokasetten, slipper man å få den i forteltet, når det er oppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *