En verden av nyheter

I morgen braker det løs på verdens største messe for bobiler og campingvogner. Caravan salon 2014 lover i år enda flere opplevelser og større boltreplass for de besøkende. I år utvider messen med to haller.

caravan-salon-logoFredag åpner Caravan salon 2014 for medier og det profesjonelle markedet – forhandlere og andre aktører i bransjen. For kundene åpner messeområdet lørdag og holder åpent helt til 7. september.
Foruten hallene 9-17 utvides messa i år med hallene 5 og 7. Det gir 190.000 kvm utstillingsareale i elleve haller samt uteområder. På denne plassen skal 580 utstillere vise hva de kan tilby.

Det dreier seg om alle former for camping – med bobil, campingvogn eller telt og alt tilbehøret du trenger eller ikke visste at du hadde behov for. Alt som har hjul regnes som kjøretøy og arrangøren lover at 1900 fritidskjøretøy vises fram. Det innbefatter at 130 produsenter av bobiler og campingvogner deltar på messa.

Caravan salon er kanskje det stedet i verden hvor det presenteres flest nyheter i løpet av året. I år vil mange av nyhetene for bobiler dreie seg om nyvinninger fra chassis-produsenten AL-KO og hvordan de er utnyttet av bobilprodusentene. Det skal vi komme tilbake til senere.

Bobilverden er på plass på messa og våre reportasjer kommer dels under Caravan salon og dels i tiden fram mot Norges egen Caravanmesse på Lillestrøm 18. – 21. september. De fleste viktige nyhetene får du se på Lillestrøm.

Caravan salon dreier seg også om reisemål og opplevelser. Og ikke minst utstyr i alle tenkelige former. Vi skal gjøre vårt beste, men rekker neppe over alt…

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *