En ny klassiker

Mobilvettas nye hel- og halvintegrerte Kea i85 og p85 bringer videre den klassiske L-sofaen og enkeltsengene som så mange liker.

Mobilvettas Kea i85 er klar for 2023. Foto: Knut Randem.

I størrelsen 750 cm har Mobilvetta presentert to relativt like bobiler henholdsvis som hel- og halvintegrerte. De er bygget på Fiat Ducato med 140 hk og har en maksimalvekt på 3500 kg. Vekt i kjørbar stand skal være ca 3100 kg.

Tre bluss kan også gi god arbeidsplass. Foto: Knut Randem.

I en tid hvor stadig flere produsenter går over til to bluss på komfyren, holder Mobilvetta her på tre bluss. Med deksel over vasken blir arbeidsplassen likevel akseptabel.

Vegg-til-vegg-seng eller to enkeltsenger. Foto: Knut Randem.

Toalett, vask og dusj er plassert på hver sin side med dør både forover og bakover. Her er det god plass. Soverommet har to enkeltsenger, men med løse madrasser som kan gi plass til en liten gjest. I Kia i85 er det også en god senkeseng over salongen.

Edeltre, høyglans og skinn skal gi det eksklusive uttrykket. Foto: Knut Randem.

Salongen holder en avrundet form med L-sofa og en kort-sofa ved døra. Sammen med de vendbare stolene foran gir salongen gode muligheter for å samles rundt bordet.

Mobilvetta dyrker fortsatt sin italienske yachtstil. Det skal se eksklusivt ut. Veggpanelene på badet ser ut som edeltre og har indirekte belysning. Belysning, edeltre i kombinasjon med høyglans på skap og skinn i møbler gir et solid inntrykk.

God plass i senkesenga foran. Foto: Mobilvetta.

Du får også tilgang til garasjen innenfra. I Tyskland er modellen priset under 90 000 euro og registreres for fire personer.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *