En havn på veien

Du er på E47, har passert København og er på full fart mot Rødbyhavn og Europa-ferie. Eller du har kommet på fra Puttgarden og er på vei nordover. Eller kanskje du bare er på Danmarks-ferie. Uansett så trenger du en pause, eller et hyggelig opphold.

Da er Kalvehave havn en bobilhavn du skal legge merke til. Den ligger ikke langt fra E47 og den ligger gunstig til ved sundet mot øya Møn og en utflukt til Møns klint. Kalksteinsklippen fra jordas krittid.
Kalvehave havn er en liten flekk på kartet og absolutt stille og fredelig. Er du førstemann vil du ha litt problemer med å finne hvor i havnen bobilparkeringen er og hvor du skal kjøre inn, men er du ikke først følger du ”sporene” av de andre. Dette er ikke en overbefolket bobilparkering.
Kjør gjerne til havnekontoret, som holder til i en liten bu, og få anvisninger der av en hyggelig havnebetjent. Der er det også billettautomat hvor du betaler kr 150 for en natt av gangen.
Plassen har strøm du enten henter fra en av bryggene eller fra litt tilfeldig plasserte uttak. Strøm og trådløst internett er inkludert, men det kan nok hende du må flytte deg litt for å ta inn de trådløse signalene.
Servicebygget inneholder toaletter og dusjer og er velholdt og rent.

Knut Randem

 Hjemmeside

Del dette med andre:

  1 comment for “En havn på veien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *