En admiral for Mobilvettas bybobil

Mobilvetta har utvidet modellutvalget med en serie på tre bybobiler. Produsenten beholder yacht-designet og kaller dem Admiral.

Innenfor de begrensningene en bybobil gir, har Mobilvetta ivaretatt sitt særpreg. Foto: Mobilvetta.

Når Mobilvetta introduserer bybobiler i sitt sortiment er det nesten en selvfølge for produsenten å videreføre sine maritime navn med Admiral.

Produsenten innrømmer selv at det ikke er så lett å ta vare på sitt italienske design og særpreg i en bybobil der rammene er begrenset av karosseriet. Men de har gjort sitt beste. Det er skipsgulv, krom, høyglansede flater og en harmonisk fargesetting.

Kjøkkenkrana vippes opp når dekslet trekkes til siden. Foto: Mobilvetta.

Planløsningene ligner svært mye på Eura Mobils nye bybobil-serie. Kanskje ikke så unaturlig å gjette at det har vært et viss samarbeid innen Trigano-gruppen begge hører til. Selv om sengeløsninger, svingbar badevegg og kjøkkenbenk i prinsippet er like, er det likevel to serier som gir ulike inntrykk. Og det sitter mye i detaljene.

En kort og to lengre
Den korteste løsningen er bare 599 cm lang og har en tverrstilt seng bak. Enkeltsengsvariantene er 636 cm. Den ene av disse har en seng som kan heves helt opp under taket slik at det blir ekstra god kapasitet til å laste inn det du måtte ønske under senga.

Med heveseng bak større ting trilles inn. Foto: Mobilvetta.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *