EasyGo+ fornyes, nå skal du logge inn som firma

EasyGo+ blir en tydeligere firmabrikke som også tunge bobiler kan bruke. Du må logge inn som firma og ikke som privatperson. Men litt forskjell er det fortsatt.

EasyGo+ kan også benyttes i norske bomanlegg. Foto: Olav Heggø.

EasyGo+ er bombrikka for de som har bobil over 3 500 kg og har tenkt seg til Østerrike. Denne bombrikka kan også brukes i Norge, knyttes til AutoPass for ferge og til rabattavtaler på de danske broene samt en del ferger til og fra Danmark.

EasyGo+ er langt enklere å adminstrere for deg enn Østerrikes egen brikke for motorveier (GoBox) som krever forhåndsbetaling. Med EasyGo+ betaler du i etterskudd.
Dersom du ikke skal til Østerrike eller kjøre på motorveier i landet, trenger du ikke EasyGo+. Da klarer du deg med en norsk AutoPass-brikke også om du skal inngå rabattavtaler på de danske broene.
EasyGo+ skal uansett ikke brukes på bobiler under 3 500 kg, heller ikke i Østerrike.

I dag kl 16 stenger Brobizz sin selvbetjeningsløsning for å oppgradere den. Tirsdag kl 12 skal den igjen fungere.

Mange med tung bobil har slitt med å finne fram for å bestille EasyGo+. Årsaken har trolig vært at dette i utgangspunktet er en brikke for bedrifter. Det blir nå tydeligere i og med at kundene skal logge inn som firma.

I en e-post til sine kunder skriver Brobizz i dag at de heretter skal logge inn under «Erverv» for å se sin avtale. Du som skal inngå ny avtale velger også «Erhverv» for å bestille bombrikke, men om du ikke gjør det før kl 16 i dag må du vente til tirsdag ettermiddag.

Selv om din avtale hos Brobizz AS nå ligger under «Erhverv» kan du ikke benytte deg av deres Norgesavtale for ferger. Den er nemlig forbeholdt lastebiler og busser. Det bekrefter Brobizz AS i dag overfor Bobilverden.no.

EasyGo+ skal ikke benyttes på bobiler inntil 3 500 kg. Der kan du benytte en norsk AutoPass-brikke eller en bizz fra Øresundsbroen. Les mer om brikker og avtaler her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *