Ducato i produksjon igjen

FCA tar opp igjen produksjonen av blant annet Fiat Ducato ved den italienske Sevel-fabrikken. 6000 ansatte forbereder seg på produksjonsstart.

FCAs fabrikk i Sevel starter produksjonen under strenge smittetiltak. Foto: FCA.

300 000 kvm verksted og 6000 ansatte forberedes og innrettes med en rekke helse- og sikkerhetstiltak slik at produksjonen igjen kan starte opp etter avbruddet i forbindelse med pandemien. Produksjonen har stått stille siden 17. mars, forteller selskapet i en pressemelding.

Dette er et av de største produksjonsanleggene for nyttekjøretøy, som også bobiler bygges på. Samtidig startet også begrensede aktiviteter ved anleggene i Cassino, Pomigliano, Termoli og Mirafiori. Disse leverer deler til Sevel.

Etter avtale med fagforeningene installeres overvåkningskameraer, ansatte skal informeres med brosjyrer, plakater og praktisk opplæring i hvordan de skal unngå smitte. Alle har fått ekstra verneutstyr for å forhindre smittespredning.

Samtidig er rengjøring og desinfisering av store områder gjennomført. De ansatte må forholde seg til en avstand på minst en meter til sine kollegaer enten de står i produksjon eller oppholder seg i hvilerom og kantiner. Samtidig stresses god håndhygiene og bruk av håndsprit.

Ingen uvedkommende får adgang til anleggene og ansatte skal ikke bevege seg mellom avdelinger. Alle som skal inn på området blir sjekket for kroppstemperatur med termisk kamera.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Regjeringsbesøk hos Askjems camping-center

Askjems i Sem i Vestfold og Telemark fylke fikk i dag besøk av næringsminister Iselin Nybø. Hun var på rundreise Read more

Flest bobiler i nord

Ved årsskiftet var det registrert nesten 52 000 bobiler i Norge. Det er en dobling på 10 år. Bobiltettheten er Read more

  1 kommentar til “Ducato i produksjon igjen

  1. Bjørn Sjøberg
    1. mai 2020 at 15:31

    Venter på ny Adria 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *