Dometic med flere nyheter for bybobiler

På årets messe i Düsseldorf lanserte Dometic flere nyheter beregnet på bybobiler. Blendingsgardiner og et eget kit med tilbehør var blant nyhetene.

Dometic har lansert nye sett med sidegardiner til bybobiler som denne Ducatoen samt identiske Boxer og Jumper. Foto: Dometic.

Det nye blendingssystemet for sidevinduene, SP300, er spesielt utviklet for Ducato, Boxer og Jumper. Dometic hevder selv at det er kjempeenkelt å montere dem fordi de kommer med et komplett leveringssett som gjør det unødvendig å demontere dørkomponenter.

Dometic lover at sidegardinene skal være lette å montere. Foto: Dometic.

SP300 kompletterer FP300 et ditto frontrutesystem som er lansert tidligere. Blendingsgardinene består av dobbelplissert Duette-materiale med bikubestruktur for maksimal isolering mot varme og kulde, lover Dometic. Systemet er skreddersydd for Ducato-modellene X250 og X290 samt Boxer- og Jumper-modeller med samme design.

SP300 kommer i handelen i løpet av september 2019, oppgir Dometic.

Campervan-konsept
Samtidig lanserte Dometic også sitt nye Campervan-konsept, som har et mørkegrått utseende. Det skal derfor passe perfekt inn med de opprinnelige bybobil-designene, skriver selskapet i sitt pressemateriell.

Freshjet 2200 er sist ut i serien grålakkerte produkter for bybobiler. Foto: Dometic.

Dette skal være et svar på frustrasjoner eiere av bybobiler skal ha hatt når de har slitt med å finne utstyr som passer naturlig inn på sine biler. Det mener Dometic de nå har svart på med å lansere utstyr med en mørkegrå farger som skal passe bedre til mange bybobiler.

Konseptet omfatter AC, bremselys med ryggekamera, markiser, takvinduer a la Heki og drenering med lyslist over skyvedør. Alle delene er ikke nytt nå, men serien blir komplett i løpet av september.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *