Do-nyheter fra Thetford

De praktiske «do-kulene» blir flytende fra sesongen 2022. Også Indus-systemet har fått en nyhet for de som står stille i flere dager.

Ikke pulver, men flytende sanitærvæske i de nye do-kulene. Foto: Thetford.

Flytende sanitærvæske er ingen nyhet, men nå har Thetford pakket den flytende sanitærvæsken til toalett-tanken i porsjonskuler. De er på størrelse med pulverkulene som lenge har vært i handelen.

PowerPods, som Thetford kaller dem, finnes i både de kjente blå og grønne utgavene. Den blå skal holde unna for lukt og være effektiv i fem dager. De grønne (Bio) er effektive en dag kortere, men er til gjengjeld trygg for tømming i septiktanker. Den blå kan forstyrre prosessene i en septiktank.

Munnstykket som normalt settes over avløpsrista kan festes på denne tanken. Foto: Thetford.

Det nye avløpssystemet Indus, som spyler toalettet med gråvann og gjør alt vann til svartvann, møtes ofte med spørsmål om hvordan man tømmer anlegget når man blir stående stille over tid, forteller Norbert van Noesel i Thetford.

– Av denne grunn har vi utviklet en avfallstank for Indus. Den er på 19 liter og tømmeslangen kan kobles direkte på tanken, som så kan tømmes på anvist plass.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Nytt toalettsystem spyler med gråvann

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *