Detleffs på Mercedes lanseres i januar

På CMT-messa i Stuttgart lanserer Dethleffs en halvintegrert modell basert på Mercedes Sprinter.

Nye Globeline ble nylig vist på et lukket arrangement. Faksimile av Promobils oppslag.

Nyheten har fått navnet Dethleffs Globeline T 6613 EB og skal lanseres under CMT-messa 11. januar. Den ble nylig vist på et lukket arrangement.

I følge Dethleffs har modellen en motor på 143 hk, bakhjulsdrift, 7G-Tronic-Plus girkasse og en rekke førerassistansesystemer som for eksempel ABS, ESP, ASR, elektronisk bremsekraftfordeling, sidevindassistent, bakkestartassistent, kjørebanevarsler og bremseassistent.

Inngangsdøren til bodelen blir 70 cm bred. Bak har den enkeltsenger som kan bygges sammen, i salongen er det L-sofa og et bord som skal passe til fire personer. Det skal være mulig å etablere tre eller fire soveplasser.

Globeline T 6613 EB er 696 cm lang, 233 cm bred og 300 cm høy. Den blir tilgjengelig i hvit som standard. Det kan eventuelt bestilles designpakker også med førerhus i svart metallikk og sølvfarget karosseri. Bilen får en maksimalvekt på 3500 kg.

Dethleffs har ikke bidratt med bilder av den nye modellen, men det tyske bladet Promobil kan fortelle at den nye bobilen nylig ble vist for en engere krets under et arrangement i Friedrichshafen. Bildet over er en faksimile av deres oppslag om modellen.

Bobilverden.no kommer tilbake med detaljer om den nye modellen etter messa i Stuttgart.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Detleffs på Mercedes lanseres i januar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *