Dethleffs Globetrail kommer på Volkswagen Crafter

Fra og med modellår 2024 kommer det til å finnes en Globetrail-modell basert på Volkswagen Crafter. Den heter Globetrail 600 DR Performance.

Salongen i Globetrail 600 DR på Crafter. Illustrasjon: Dethleffs.

Tidligere har Dethleffs tilbudt Globetrail på Fiat Ducato, Citroen Jumper og Ford Transit. Fra og med modellår 2024 kommer det også til å finnes en Globetrail-modell basert på Volkswagen Crafter. Den kommer til ha eksklusivt utstyr og bare være tilgjengelig i den nye produktserien Performance, skriver Dethleffs.

Et baderom med dusj i flukt med gulvet, en to meter lang tverrstilt seng og et kjøkken med teleskoputvidelse av benkeplaten er bare noen av høydepunktene Dethleffs lover i Globetrail 600 DR Performance.

Dethleffs løsning for badet i denne Globetrail 600 DR. Illustrasjon: Dethleffs.

Serien utmerker seg i følge Dethleffs med kvalitetsutstyr, økt kjøre- og bokomfort og diverse assistentpakker som fås som tilleggsutstyr. Standardspesifikasjonen omfatter blant annet baugforlengelse med masser av hylleplass under taket og pilotseter av typen komfortsete+ med armlener på begge sider, seteputer som kan justeres i vinkel samt elektrisk justerbar fireveis korsryggstøtte. Sittebenken i andre seterad har komfortable seterygger med justering av vinkel.

Thetfords nye uttrekkbare kompressorkjøleskap er plassert for enden av benken. Illustrasjon: Dethleffs.

Lyskonseptet Light Moments med fire ulike nivåer skal tilby den belysningen som trengs. Kjøkkenet overfor sittegruppen er utstyrt med en forlengelse som er integrert i benkeplaten. Den kan trekkes ut i kjøreretning ved hjelp av en teleskopfunksjon. Utformingen gir tilgang til 80-liters kjøleskapet som er plassert på enden, selv om forlengelsen er trukket ut. Kjøleskapet er Thetfords nye uttrekkbare kompressorkjøleskap med tilgang både fra inn- og utsiden.

Oppslått seng gir bedre stableplass. Illustrasjon: Dethleffs.

Veggutvidelser i området rundt den tverrstilte sengen bak gjør at liggeflaten i Globetrail 600 DR Performance er 200 cm lang og 140 cm bred.

Klar for natta. Illustrasjon: Dethleffs.

Dethleffs-konstruktørene har klart å utvide badet slik at det omfatter gangpassasjen fra kjøkkenet. Resultatet er et ekstra romslig bad med god plass til dusjing. I tillegg er dusjen på badet i flukt med gulvet. Denne teknologien gjør at gulvet i gangen kan brukes som vanlig i, og det er ikke nødvendig å bygge det om eller dekke det til ved dusjing.

Dethleffs Globetrail 600 DR Performance er basert på VW Crafter. Foto: Dethleffs.

Dethleffs begynner serieproduksjonen av Globetrail 600 DR Performance basert på Volkswagen i januar 2024.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *