Dethleffs fornyer og oppgraderer mellomklassemodellen

I 2024 fornyer Dethleffs sin bestselgende bobilserie Trend. Den nye Dethleffs Trend får premiere på CMT-messen i Stuttgart i januar.

Den nye Dethleffs Trend får ny hekk.

Dethelffs oppgraderer mellomklassemodellen med ny utvendig design, nytt interiør, masser av standardutstyr og attraktive utstyrspakker, skriver EHG Nord i en pressemelding.

Den nye Trend avløser de tidligere seriene Trend og Pulse/Pulse Classic.

Dethleffs gir bobilserien Trend en overhaling og benytter anledningen til å omstrukturere tilbudet av bobiler i mellomklassen. De tidligere seriene Pulse, Pulse Classic og Trend slås sammen til den nye Dethleffs Trend. Her er utseende og utstyr oppgradert, mens prisen ligger under seriene Pulse og Pulse Classic.

Nye Trend fås både som halv- og helintegrert modell.

Dethleffs Trend kommer fortsatt til å fås som halvintegrert og helintegrert modell. Dethleffs utstyrer de halvintegrerte T-modellene med en aerodynamisk takluke med takvindu som kan åpnes, hentet fra den tidligere Pulse Classic. De helintegrerte modellene får fronten til Pulse og en førerhusdør på venstre side som standard.

Utsikt bakover i halvintegrerte T 7057.

Bodelen får et koselig, varmt interiør med tverrgående trestruktur på møblene, kontrastflater i grått, møbelstoff i passende farge og et moderne, mørkt tak. Møblene er preget av tidsriktige, rette linjer, beskriver Dethleffs.
I tillegg får overskapene i nye Trend større volum enn i forgjengeren. Modellene med enkeltsenger får ekstra oppbevaringsplass i overskapene som går hele veien rundt, samt de to klesskapene over sengene.

Ekstra soveplasser i salongen.

I versjonene T/I 7057 EBL og DBL danner de to langsgående benkene og kapteinsetene, som leveres som standardutstyr, en sittegruppe for opptil seks personer. De andre planløsningene byr på en klassisk halvdinette med tverrgående sittebenk i andre seterad.

Kjøkkenet er plassert bak sittegruppen. Her er det en gasskoketopp med to bluss. 142-liters kjøleskapet er plassert høyt.
I planløsningene T/I 7057 EB, T/I 7057 EBL og T/I 7057 DBL er det et romslig baderom mellom kjøkkenet og soverommet. De kortere planløsningene T/I 6817 EB og T/I 6877 har Dethleffs utstyrt med et kompakt baderom og integrert dusj, beskriver Dethleffs.

Kjøkkenet i T 7057.

En nyhet i alle Trend-modeller er det jevne gulvet i bodelen. Her kan du bevege deg fra førerhuset til badet uten fare for å snuble.

Dethleffs tilbyr den nye Trend med tre sengeløsninger. Med planløsningen T/I 6877 har Trend for første gang en variant med tverrstilt seng. Denne plasseringen gir rom for et klesskap i romhøyde og et bredt sete på siden i sittegruppen.

Alle tilgjengelige bilder er fra Trend T 7057.

T/I 7057 DBL har en planløsning med høydejusterbar midtstilt dobbeltseng. Tre av de nye Trend-planløsningene kan fås med enkeltsenger. Som standard er de plassert lavt for enkel tilgang, men de kan også fås i høy versjon for mer oppbevaringsplass i garasjen bak. Mens de helintegrerte modellene har senkeseng i førerhuset som standard, kan de halvintegrerte modellene leveres med en elektrisk senkeseng over sittegruppen som tilleggsutstyr.

Senkeseng er tilgjengelig som ekstrautstyr i de halvintegrerte modellene og standard i helintegrerte.

Den nye Dethleffs Trend er basert på Fiat Ducato med en dieselmotor på 140 PS (103 kW) med avgassnivået Euro 6d Final. Det er også mulig å få en versjon på 180 hk (132 kW). Prisene starter på 1 176 000 for halvintegrerte og 1 332 000 for de helintegrerte modellene.

Tekst: Redaksjonen
Alle foto: Dethleffs

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *