Det er i Midt-Norge de lager størst bobilfester

God musikk, dans, god mat og sosialt samvær. Det er nøkkelordene når tre av kjedene bruker mai til å samle sine kunder. Og så blir det nok også litt handel av utstyr eller kanskje en ny bobil?

Når forhandlerne inviterer til fest kan det også bli en ny bobil. Foto: Bobilkjeden.

Mange bobilister reiser på treff gjennom hele sesongen og møter andre bobilister til spell og moro. I Midt-Norge er det kjedene som lager de største festene. Og de gjør det i mai.

Først ut er Bobilkjeden Arve Opsahl, som lager Bobil- og Caravanmesse med treff både i Trondheim og Namsos 4. – 7. mai.

De fire dagene blir det salgsaktiviteter, gode tilbud, servering av grillmat og kaffe og vafler til alle som stikker innom. Lørdag blir det i Trondheim også bingo ledet av Steffen Iversen.

De som får plass på messecampene får også et eget kveldsprogram med mat og underholdning fra kl 19 og utover.

Det blir sosialt når forhandler arrangerer treff. Foto: Bobilkjeden.

I Trondheim har Bobilkjeden plass til 50 bobiler på campen. De som får plass her kan være med på bli kjent-kveld fredag med musikk av Snorre Busch. Lørdag inviteres de på festmiddag pluss Terje Tysland og danseband ut i de små timer. Du kan se programmet og informasjon om påmelding her.

Bobilkjeden Namsos byr blant annet på halv pris i hele utstyrsbutikken i hele helgen og serverer is, kaffe, vafler og pølser alle dagene.

Lørdag blir det temadag strøm. Da skal Skanbatt holde innlegg om solceller, batterier og slikt. Det blir loddtrekning og vinsmaking.

I Namsos er det plass til ca 150 bobiler. Som i Trondheim er programmet før kl 19 åpent for alle. De som bor på messecampen får adgang til kveldsarrangementene med Bli kjent kveld fredag fulgt av Steinar Engelbrektson Band som spiller til dans.

Det blir gode muligheter for en svingom når tre av kjedene inviterer til treff, messe eller dansefestival. Foto: Bobilkjeden.

Lørdag kveld blir det middag med fest og konsert med Mr. Ray. Du kan se hele programmet og melde deg på her.
Dette treffet koster kr 600/pers for hele helgen inkludert alle aktiviteter i programmet og parkering med strøm.

Fest-veteranen
Kroken Åndalsnes er å regne som veteran når det gjelder å arrangere festlige treff. I år er det 21. gangen de inviterer til Bobilfestival på Åndalsnes. Og datoen er 19. til 21. mai.

Her loves det gode tilbud, god stemning med dans både fredag og lørdag, parkering rett utenfor butikklokalene, servering av vafler, pølser, kaffe og brus på dagtid, samt alt det nyeste innenfor bobiler og caravan-tilbehør, Servicepersonell blir også tilgjengelig for små og litt større oppdrag.

Middag lørdag kveld er inkludert i treffavgiften på kr 750/pers. Den inkluderer også parkering med strøm (ved medisinsk behov). Inngang på dagtid er gratis.

Kroken Åndalsnes får i år plass til 260 bobiler på sitt treff. Foto: Kroken.

Det blir mange musikalske innslag med Creedence Forever og musikken navnet tilsier, Stine Nilsen Duo og musikerne og trubadurene Idar Godø, Torbjørn Gran, Fernando Svenøy og Jan Kjetil Klubben.

Daglig leder Svein Erik Gråberg forteller at treffet i Åndalsnes allerede er fulltegnet med 260 bobiler. Det tok bare fire uker fra påmeldingen ble mulig i mars. Men du kan stå på venteliste, forteller han. Erfaringen tilsier at en del vil trekke seg og hele ventelista får som regel plass. Du kan se programmet og melde deg på her.

Den største?
Tellus Grong er også en av aktørene som har laget Bobil og dansefestival tidligere. Her er rekorden på nesten 300 bobiler, forteller plassjef Erik Sørkilflå.

I Grong går festen av stabelen 25. til 28. mai. Her blir det dans både torsdag, fredag, lørdag og søndag og du trenger ikke å reise hjem før mandag.

Det er mange artister som står for de musikalske innslagene om kvelden. Både Contrazt, Nordans, Lasse Sigridsson, Tommy Michaelsen, Terje & Odd Arne fra Ingemars, Hanne Mette, The Husband, Hånstauran, Bjørnars og Arthur Gipling står på programmet.

På dagtid blir det – selvfølgelig – gode tilbud både på utstyr og bobiler.

Hos Tellus Grong er det god plass. Utstillingen glir over i festivalcamp på områdene rundt. Foto: Tellus Grong.

Hos Tellus Grong koster et festivalpass for hele helgen kr 990/person og kr 580 per bobil uten strøm. Du kan også velge å delta enkelte dager til en lavere pris. Du kan se hele programmet og kjøpe festivalpass her.

To av de fire arrangementene går samme helg, men du kan altså få med deg tre supersosiale helger i Midt-Norge om du har lyst til det. Forhandlerne har gode tilbud, og på denne tiden av året bør de også ha god kontroll på hvilke bobiler de er i stand til å levere.

Og om du vil tyvstarte på mai, så kan du ta en tur til Tellus Malmefjorden 28. til 30. april. Der blir det messestemning, camp, DJ Siggy, underholdning og dans. Du kan se programmet og melde deg på her.

God fornøyelse.

Tekst: Knut Randem, Bobbilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Det er i Midt-Norge de lager størst bobilfester

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *