– Det ble Telemarksnedslag for Caravanmessen

Messegeneral Konrad Sel i Caravanmessen har vært veldig spent i forkant av årets messe. Dette var den første større publikumsmessen i Norge etter pandemien. Han er fornøyd med besøkstallene selv om det alltid ville vært bedre med flere.

Konrad Sel var spent før årets Caravanmesse, men mener de satt et godt nedslag. Foto: Knut Randem.

– Dette er en situasjon ingen av oss har erfaring med. Nesten 11 000 besøkende er vi godt fornøyd med. For to år siden – før pandemien – hadde vi 13 739 besøkende.

Barnefamiliene uteble i stor grad fra Caravanmessen i år. Dagen før messen åpnet gjorde smittevernoverlegen kommunen rød og avlyste alle arrangementer for barn under 18 år, forteller Sel. Han regner med at det har hatt en negativ påvirkning på de kortreiste besøkende.

202 besøkende har sagt sin mening om Caravanmessen. De var godt fornøyde.

Publikum som har svart på spørreundersøkelsen som ble gjort under messa viser at de er godt fornøyd med messeopplevelsen. Flere har gitt uttrykk for at de likte å kunne kjøpe mer på messa. I år har flere utstillere fra avlyste Camp Villmark deltatt på messa. Det har gitt flere utsalgssteder i hallene.

Blandet fra utstillerne
Sel forteller at han har fått blandede tilbakemeldinger fra utstillerne. Noen hadde forventet besøk på 2019-nivå, mens andre er fornøyde med tallene slik de ble. Det var særlig torsdag og lørdag utstillerne opplevde som gode dager.

Polske Escape Vans, som produserer campingmoduler for varebiler, fikk prisen for beste stand under 500 kvm. Foto: Knut Randem.

En utstiller Bobilverden.no snakket med hadde omsatt for 20 millioner og var godt fornøyd med det. Likevel ville han gjerne hatt flere yngre besøkende som han kunne fristet med en ny bobil. Blant de større utstillerne er det flere tilsvarende synspunkter, mens de mindre utstillerne har hatt veldig ulike erfaringer.

Carthagos utstilling av bobiler fikk prisen for beste stand over 500 kvm. Foto: Knut Randem.

– Det var noen tøffe beslutninger både vi og utstillerne skulle ta i månedene før messa, forteller Sel. Det som gjorde det mulig å arrangere messe var at den ble omdefinert fra arrangement til kjøpesenter.

På åpningsdagen sa Sel til Finansavisen at dette kunne bli himmel eller helvete. Om det ikke blir en smitteoppblomstring som følge av messa, så er i hvert fall helvete unngått.

– Med 10 951 besøkende lander vi med et godt Telemarksnedslag, avslutter Konrad Sel.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “– Det ble Telemarksnedslag for Caravanmessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *