Det begynte som en spøk. Resultat: salg for 6,8 millioner

De to venneparene, som besøkte Caravanmessen i dag, hadde ingen forhåndsavtale eller tilbud på ny bobil. Det fikk de på messa. Så kjøpte de like gjerne hver sin Charisma til 3,4 millioner.

Det begynte som en spøk mellom to vennepar. For Oskar Mikkelsen ble det to salg a 3,4 millioner. Foto: Knut Randem.

Det var selger Oskar Mikkelsen hos Bobilkjeden Arve Opsahl AS som møtte de to venneparene. De hadde tatt turen fra Trondheim for å besøke messa, forteller Mikkelsen. Han hadde ikke sett dem siden han solgte det ene paret et annet merke for noen år siden.

Det er Mikkelsen som forteller hvordan dette gikk for seg. Parene var veldig begeistret for en Concorde Charisma 900. Det ene paret ville ha den med senkeseng foran og det andre paret uten. Bortsett fra fargen på overskapene var de ellers helt like.

De spøkte og oppildnet hverandre. Så fikk de hvert sitt tilbud og tok seg en tur på messa for å tygge på det.

Charisma 900 er ikke det største Mikkelsen kan by på, men for de fleste er det nok plass her for to. Foto: Knut Randem.

– Etter en stund ringte jeg til det ene paret for å høre hvordan det gikk, forteller Mikkelsen. Da fikk han til svar at det neppe ble noe. Det er jo mye penger…

Omtrent samtidig kommer det andre paret og forteller at de slår til på tilbudet de har fått. Når han i telefonen får høre dette får pipa en annen lyd. Nå ville også de kjøpe. Dermed ble det to salg a 3,4 millioner som resultat av vennskapelig spøk mellom de to parene.

Charisma 900 er over 9 meter lang og er bygget på Iveco Daily 65C18 med euro 6d motor. Den kan vektes opp til 7490 kg. Foto: Knut Randem.

Det hører med til historien at parene på grunn av rekkefølgen i avslag, aksept og aksept fikk den motsatte modellen av den de hadde fått tilbud på. Vi får håpe det ikke ødelegger vennskapet.

PS
Mikkelsen har hatt en god dag på jobben. Han solgte ytterligere en Charisma på tampen av dagen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *