Designpris til do i bobil

Den norske produsenten av forbrenningstoaletter til bobil, campingvogner og hytter, Cinderella Eco Group, vant ettertraktet designpris.

Designpris til Cinderella forbrenningstoaletter. Foto: Cinderella.

Good Design Awards Australia 2019 ble delt ut denne uka og utmerkelsen gikk til det norske selskapet.

– Vi er virkelig stolte av å vinne disse prisene blant så mange fantastiske utfordrere, sier Gunhild Sjøvik, konsernsjef for Cinderella Eco Group i en pressemelding.

Produsenten av Cinderella forbrenningstoaletter er norsk og har også tilpasset sitt tilbud for bruk i bobiler. Forbrenningstoalettet bruker gass og etterlatenskapene kan tas ut av en askeskuff et par ganger i løpet av sesongen.

– Å bli anerkjent på denne måten, betyr mye for oss i vårt arbeid med å presentere alternative sanitærløsninger, sier hun.

– Vårt toalett har gjort inntrykk på våre nye forbrukere, som ser etter løsninger som gir komfort og bærekraft uten bruk av vann eller skadelige kjemikalier.

– Vi presenterer Cinderella forbrenningstoaletter på mange arenaer Dette er en løsning som har tiltrukket oppmerksomheten til Bill og Melinda Gates stiftelsens «Reinvented Toilet» i tillegg til mange føderale myndigheter i land der vannmangel er akutt. Mangelen på trygg tilgang til rent vann og sanitær påvirker 4,5 milliarder mennesker globalt, og det er avgjørende at vannfrie avfallshåndteringsløsninger blir gjort tilgjengelig, avslutter Gunhild Sjøvik.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: – Verdens første forbrenningstoalett i en bobil

Del dette med andre:

  3 comments for “Designpris til do i bobil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *