Designkvalitet gir utmerkelse for ny grå- og svartvannhåndtering i bobil

I fjor lanserte Thetford sitt nye Indus sanitærsystem, som blant annet bruker gråvann til å spyle toalettet. Nå får systemet utmerkelse for sin designkvalitet.

Enkelt og renslig når du tømmer, men systemet gjør mer enn det. Foto: Thetford.

Red Dot er en internasjonal pris for god design. Den tildeles produkter i ulike kategorier. Produktdesign handler vel så mye om funksjon som utseende.

Thetfords nye vannbehandlingssystem, Indus, bryter med de løsningene vi er vant med. Riktignok har det tidligere eksistert bobiler med spyling av toalettet med gråvann, men Thetford har løst dette på en moderne og effektiv måte.

Red Dots administrerende direktør Peter Zec sier om årets prisvinnere at deres produkter er utmerkede både når det gjelder estetikk og funksjonalitet. Kvaliteten har i år vært svært høy.

Thetfords administrerende direktør Stéphane Cordeille sier i en pressemelding at de er stolte over å motta denne utmerkelsen. Indus er et resultat av mange års arbeid og hun er overbevist om at Indus vil være mer behagelig, gi bedre hygiene og større frihet for brukerne av bobiler og campingvogner.

Så langt redaksjonen kjenner til er det kun Bürstner Elegance som så langt har tatt Indus inn i sin produksjon. Les mer om Indus her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *