De vil bli enda bedre

Gjennvalg på hele NCB-styret. Styreleder Tor Alvern i midten flankert av Geir Løftamo Klevjer (f.v), Martin Fossmo Wågan, Roar Stenkløv og Håkan Bo Ohlsson. Foto: Knut Randem.

Sist uke hadde Norges Caravanbransjeforbund (NCB) årsmøte, medlemsmøte og fagdag. Innholdet i møtene viser at forbundet har et sterkt ønske om bidra til å gjøre medlemmene flinkere i møtet med kundene. Styret fikk fornyet tillit og ble enstemmig gjenvalgt.

Styret i NCB består altså av de samme personene som i 2016. Tor Alvern, Abobil.no ble gjenvalgt som styreleder. De øvrige styremedlemmene er Roar Stenkløv, Sortland Caravan, Martin Fossmo Wågan, Namsos Fritid, Håkan Bo Ohlsson, Adria, og Geir Løftamo Klevjer, Autosentrum.

Etter det formelle årsmøtet ble det arrangert medlemsmøte hvor det ble orientert om og diskutert innholdet i flere av de avtalene NCB inngår for medlemmene. Blant annet er avtalen med Santander Consumer Bank fornyet, arbeidet med ny garantiavtale og opplæring av ansatte ble også diskutert.

Organisering og planer for Caravanmessen 2017 og videre framover fikk også bred plass. Dette er en av de viktige møteplassene for bransjen. Medlemmene fikk også dybdeinformasjon om den store kundeeundersøkelsen NCB gjennomførte i 2016. Den er tidligere omtalt her i Bobilverden.

På fagdagen fredag ble deltakerne orientert om hvordan man skal forstå kundene bedre i en hverdag hvor digitale medier har gjort at mange kunder har detaljkunnskap før de kommer inn til forhandleren.
Hvordan bør butikkene innredes for å gi kundene best opplevelse og hvordan kan kundene følges opp på best mulig måte? Da hører det også med å gå gjennom de nye medievanene kundene har fått fram mot 2017. Hvordan kommuniserer vi med hverandre i dag?
Og, ikke minst, hvordan skrive bedre kontrakter med kundene og hvordan kan forhandlerne bli bedre når de benytter seg av Finn.no?

På fagdagen var det hentet inn ekspertise fra Kantar TNS (Gallup), Universitet i Tromsø, Finn.no samt NCBs reklamebyrå, advokat og en bobilblogger.

Bobilverden vil komme tilbake til flere av temaene senere.

Del dette med andre:

  1 comment for “De vil bli enda bedre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *