Dansk framstøt – med cheque

– Mange tror at bobiler ikke er velkomne i Danmark, men det er de, bedyrer Camilla Dvinge i Dancamps. Deres fem campingplasser har nå fått bobilparkering til redusert pris utenfor bommen.

– Vi følger opp det tyske stellplatz-konseptet og legger til rette for bobiler på våre campingplasser. Med opphold fra kl 18 til kl 10 neste dag koster disse plassene kun 15 euro (ca 115 danske kroner) for bil med to personer. Da er adgang til tømmefasiliteter og toalett inkludert. Våre fem campingplasser har ulik plassering og passer for ulike behov.
– Kolding City Camp er åpen hele året. Den bør være interessant for nordmenn på vei sørover. Plasseringen cirka en time nord for Flensburg og nær motorveikrysset E45/E20 gjør den veldig tilgjengelig. I tillegg går det her bybuss tre ganger i timen inn til sentrum av Kolding, forteller Dvinge.
Dancamps fem plasser gir også rabatt til medlemmer i Norsk Bobilforening på ordinært opphold.

Cheque for billig lavsesong

Camilla Dvinge med den moderne utgaven av Camping Cheque. Kortet er gratis i september, men koster ellers 6 euro. Foto: Knut Randem.

Dancamps i Danmark er også nordisk forhandler av Camping Cheque. Dette er opprinnelig et fransk konsept for å friste turister til opphold utenfor sesongen. Nå omfatter ordningen 22 land og 622 campingplasser som selger ordinær overnatting for 15 euro per natt.
– Tilbudet gjelder utenfor høysesong og hver enkelt campingplass definerer selv når disse prisene gjelder. Den fyldige katalogen viser i hvilke perioder den enkelte campingplassen tilbyr overnatting med Camping Cheque, forteller Dvinge.
– Dette bør være et godt konsept for de nordmennene som reiser sørover utenfor sommersesongen. Det er billig og gir deg en overnatting på lik linje med andre gjester.
– Uansett hva ordinær pris er på den enkelte campingplass, koster vårt tilbud kun 15 euro.
Før kjøpte man papirkuponger før avreise, en for hver natt. Det er fortsatt mulig, men nå har Camping Cheque modernisert, og med et plastkort kan du selv fylle opp kortet med flere overnattinger på Camping Cheques hjemmeside etter hvert som du har behov for det. Vilkåret er imidlertid at du har dekning i kortet når du sjekker inn.

Del dette med andre: