Color Line innstiller avgangene mellom Oslo og Kiel

Regjeringen besluttet i går 12. mars nye og strengere tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 i Norge. Som en følge av det innstilles fergene mellom Oslo og Kiel.

Color Line fortøyer Kiel-fergene i Oslo. Foto: Color Line.

Regjeringen fraråder å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke. Les vår omtale her.

For Color Line omhandler de nye og innskjerpede reiserestriksjonene selskapets to skip mellom Oslo og Kiel – M/S Color Fantasy og M/S Color Magic.

– Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten mellom Oslo og Kiel kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line i en pressemelding.

Color Fantasy ankom Oslo i dag kl. 10.00. De passasjerene som ikke gikk i land fikk tilbud om retur til Kiel. Skipet vil returnere uten passasjerer fra Kiel lørdag og legges til kai i Oslo søndag.

Color Magic ankom Kiel kl. 10.00 i dag og returnerer til Oslo med ankomst lørdag morgen. Også dette skipet blir lagt til kai i Oslo.

Se våre oppdateringer her.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *