Color Line gjenopptar driften på populære strekninger

Etter at regjeringen reduserte det nasjonale tiltaksnivået, gjenopptar Color Line driften på rutene mellom Oslo og Kiel og Sandefjord og Strømstad.

Color Line start tilbake til normalen. Foto: Håvard Storvestre.

Beslutningen innebærer at alle fire skip som er tatt ut av drift vil gjenoppta sine seilinger.
– Vi er svært glade for lettelsene som regjeringen nå gjør med hensyn til de inngripende tiltakene som ble innført i desember. Spesielt de norske innreiserestriksjonene har i praksis medført en nedstengning av store deler av vår virksomhet, sier konsernsjef Trond Kleivdal.

På ruten Oslo-Kiel settes M/S Color Magic i drift fra og med 12. februar og M/S Color Fantasy fra og med 25. februar. På ruten Sandefjord-Strømstad settes M/S Color Hybrid i drift fra og med 9. februar og M/S Color Viking planlegges satt i drift fra og med 28. februar.

I dag seiler Color Lines M/S Superspeed 1 og M/S Superspeed 2 som normalt mellom Kristiansand og Larvik og Hirtshals. Begge skipene har opplevd sterk etterspørsel innenfor den samfunnskritiske godstransporten, og opplever nå også en markant vekst blant danske vinterturister, skriver selskapet i en pressemelding.

I et normalår frakter Color Line nærmere fire millioner passasjer og 200,000 fraktenheter mellom Norge og Danmark, Sverige og Tyskland, fordelt på fire helårlige ruter og syv skip. Bookingtakten for 2022 ligger allerede på linje med eller over samme tid i 2019, opplyser Color Line.

Tekst: Redaksjonen

Les også: Økt konkurranse på ferjerutene til kontinentet
Les også: Billigst er ikke alltid billigst

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *