CityCamp i København gjennoppstår – igjen

Københavns sommerbobilplass, CityCamp har gjennom de senere årene levd en omskiftelig tilværelse. I fjor var den koronastengt. Nå åpner den med samme vertskap som i 2019, men på ny adresse.

Magnus Marger Nielsen åpner CityCamp i København 2. juli. Her fotografert i 2019. Foto: Privat.

I 2019 overtok Magnus Marger Nielsen (24) konseptet etter Finn, som mange har truffet gjennom årene. I 2020 måtte «verdens yngste bobilplassvert» holde koronastengt, men i morgen åpner den unge veterinærstudenten igjen bobilplassen. Denne gangen har han plass til 85 bobiler.

Til tross for sine unge år har han syv års erfaring fra turistbransjen. Han sier til Bobilverden.no at han gleder seg til å hjelpe de besøkende med å få et godt opphold i byen.

Årets lokasjon er på adressen Forlandet 41 med enkel tilgang fra motorvei og bare 2 km fra sentrum. GPS-posisjonen er N 55°40’36.9 – E 12°37’11.9.  Oppstillingsplassene er dels på grus og dels på gress.

Magnus Marger Nielsen (24) driver CityCamp. Foto: Privat.

For DKK 220 byr han på overnatting, wi-fi, tømming av spillvann og toalett, fylling av vann, dusj og toalett. Og kanskje det beste er at du kan stå til kl 18 den påfølgende dagen. Plassen er betjent hele døgnet. Her er det også sykkelutleie. Du kan reservere plass på forhånd (ekstern lenke).

Magnus mener selv at du enkelt går eller sykler til sentrum, men busslinje 2A går like i nærheten.

Flere muligheter i København
CityCamp er den plassen som ligger tettest på København sentrum. Tidligere i år åpnet København Autocamper Park ApS en bobilplass i cruisehavnen nord for København. Det skal også finnes en mindre bobilplass ved Svanemøllen enda litt lenger nord.

Ønsker du bedre fasiliteter på en campingplass har Absalon camping gode områder for bobiler. Charlottenlund Fort camping er en mindre plass et stykke nord for sentrum.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: København får omsider en god bobilplass
Les også: Godt tilrettelagt for bobiler
Les også: Bobilplasser i andre land (Bobilplassen.no oppdateres regelmessig)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *