Charming med flere lengder og detaljer

Malibu kom i 2019 med sin Malibu Van Charming GT. Den ble så vellykket at produsentene nå har fulgt opp med Malibu Van Charming Coupé i to kortere utgaver med nye detaljer.

Salongen i Malibu Van Charming Coupe 640 LE, på bildet, og i 600 DB er ganske like. Foto: Malibu.

Malibu utvider nå utvalget av bybobiler med nye Malibu van Charming Coupé. Den hadde nylig premierevisning på Caravan salon i Düsseldorf.

Charming Coupé får mye plass og bevegelsesfrihat i stuen. Rikelig med ståhøyde har det blitt takket være at skap er fjernet. Malibu insiterer på at salongen er på høyde med salongen i en halvintegrert modell.

Her utnyttes dobbeltgulvet i salongen. Foto: Malibu.

Badet er Malibus patenterte 3+1-løsning med svingbart toalett, kjøkken er tradisjonelt plassert, men kjøleskapet skal være spesielt designet for Malibu.
Bak har du valgfrihet for enkeltsenger i kjøreretningen eller tverrstilt dobbeltseng – avhengig av hvilken variant du velger – 600 DB eller 640 LE.

Tverrstilt seng i 600 DB. Foto: Malibu.

Det er som seg hør og bør i en bybobil godt med lagringsplass under sengene. Sengene kan slås opp i kjørestilling slik at du får plass til for eksempel sykler på gulvet bak.
Nytt i modellen er muligheten for et valgfritt mellomgulv som deler opp den bakre delen av oppbevaringsrommet. Dobbeltgulvet under salongen utnyttes.

Dobbeltgulvet i det bakre lasterommet kan tas ut. Foto: Malibu.

600 DB sniker seg, som navnet antyder, hårfint under 6 meter på lengden. Mens 640 LE er 37 centimeter lengre. Begge har en bredde på 205 cm og er bygget på Fiat Ducato 33 light og f35 light. Egenvekten følger lengden og er hhv 2775 kg og 2845 kg. De kan registreres for totalvekt 3300/3500 kg og opp til 4000 kg.

Litt uvanlige vinduer i soverommet. Foto: Knut Randem.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *