Challenger endrer modellpolitikken

Challenger endrer modellpolitikken for det kommende modellåret med sikte på mer effektivitet i produksjonen, en tydeligere policy overfor kundene.

Den nye Challenger 328 GA med Graphite Premium pakke. Foto: Produsenten.

Bobilene vil komme med to utstyrsnivåer. Grunnversjonene «Start Edition» kan oppgraderes med en Graphite VIP-pakke (for Fiat basiskjøretøy) eller Graphite Premium-pakken (for Ford).

Salongen i Challenger 328 GA. Foto: Produsenten.

Dette inkluderer Start Edition med mange komfortfunksjoner som klimaanlegg i førerhuset, panoramavindelys, cruisekontroll og mer.

Kundene kan velge mellom å få to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Videre får de en salong med sofaer som vender mot hverandre, en elektrisk nedfellbar seng over sittegruppen og ellers ulikt utvalg innen de to utstyrsnivåer.

Challenger 328 GA har en queen-size seng bak. Foto: Produsenten.

Det enkleste utstyrsnivået for nye Challenger 337 GA og 328 GA tilbys på kjøretøyer med lengde på inntil 720 cm. Ellers er det valgfritt på Fiat eller Ford-chassis.

To enkeltsenger og en romslig dusj i Challenger 337 GA. Foto: Produsenten.

Tekst: Willem Laros, BoCM

Presentasjonen av nyheter for det nye året gjøres i samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet. Pga Covid-19 er årets produktnyheter basert på digitale presentasjoner fra produsentene eller som i dette tilfellet en lokal frilansjournalist.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *