Caravanmessen kårer beste stand

Hvem gjør best inntrykk på Caravanmessen? Arrangøren kårer hvert år beste stand over og under 500 kvm. I år ble det klar seier i begge klasser.

Hakan Defelt i Adria fikk diplom og blomster for beste stand over 500 kvm av Konrad Sel (t.v) og Ole Ingar Sel (t.h). Forsidebildet er fra Adrias stand.

En jury med fem personer har vurdert samtlige stands. Adria ble utropt til beste stand over 500 kvm av fire av fem jurymedlemmer, fortalte messegeneral Konrad Sel da diplom og blomster ble overrakt til Hakan Defelt i Adria.

På de to neste plassene hadde juryen Arve Opsahl på andre plass og Solid Import, Carthago og og Knaus på en jevn tredjeplass.

Juryen ser på og vurderer ulike parametere som generelt inntrykk og blant annet lyssetting, personale og hvordan det jobbes på standen.

Kama fritid ble kåret til beste stand under 500 kvm.

For stand med størrelse under 500 kvm gikk Kama Fritid til topps med klar margin da tre av jurymedlemmene hadde denne standen som sin beste.

Lizette Lundgren og Jonas Tidqvist mottok blomster og diplom av Konrad Sel (t.v) og Ole Ingar Sel.

Hele fem utstillere, Top Camp, Norsk Bobilforening, Nortrip, Spot On og Stamsaas fritid, delte andreplassen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Caravanmessen kårer beste stand

  1. Var der på torsdag. La merke til at mange selgere var mer opptatt med sin se på sin egen telefon eller å snakke med kunder. Dessverre blitt et samfunnsproblem…..

    • Støtter deg der
      Var det på fredag og opplevde det samme. Mange selgere var ikke en gang interessert i å se opp når du så på bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *