Caravanmessen er fulltegnet – økt interesse for bobil

Messegeneral Konrad Sel kan i morgen ønske velkommen til Caravanmessen 2012. Både arrangør og utstillere skal ha kontrollen nå. Foto: Knut Randem

Messegeneral Konrad Sel er foreløpig utsolgt for utstillerplasser på Caravanmessen 2013. Foto: Knut Randem

Nå er det fulltegnet på Norges største bobil-, caravan- og utstyrsmesse. Caravanmessen på Lillestrøm utenfor Oslo er et årlig arrangement og blir i år arrangert for 18. gang. Det er påmeldt 56 utstillere som fordeles over et område på 26.000 kvm.

– I år blir økt kvalitet og komfort tema på messen, sier messegeneral Konrad Sel til Bobilverden.
– Interessen for caravan er svært lovende. Salget av bobiler er jo økende og salg av campingvogner går grei. Ikke minst ser vi at flere aktive familier bruker bobil eller campingvogn når de skal på treningssamlinger eller konkurranser for å bo tett på stadion.
– Vi ser også at flere som eier dyre båter ønsker å selge disse til fordel for bobil som de kan bruke hele året, sier Sel.

Med 56 utstillere på 26.000 kvm ser utstillingen ut til å bli på samme størrelse som i fjor. Caravanmessen melder at det fortsatt er mulighet for utstillere å få plass når standene er tegnet ut og de ser hvor det blir ledige hull.

Årets utstilling arrangeres 19. – 22. september og åpner kl 12 den første utstillingsdagen.

På Hellerudsletta blir det som vanlig messecamp i regi av Norsk Caravanklubb, avdeling Romerike. I tillegg har Norsk Bobilforening, også som vanlig, sørget for at bobilparkeringen på Sjølyst holder sesongåpent inntil Caravanmessen er avviklet.

Caravanmessen 2012 ble besøkt av 18.167 personer.

Fra Sjølyst bobilparkering under Caravanmessen 2012. Foto: Knut Randem.

Fra Sjølyst bobilparkering under Caravanmessen 2012. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *