Caravanmessen 2023 blir neppe arrangert

Du må trolig se langt etter Caravanmessen på Lillestrøm i år. Etter dårlig besøk i fjor, hjelper det lite at de samarbeidende partene ikke er på talefot.

Det blir neppe noe av Caravanmessen på Lillestrøm i år. Foto: Knut Randem.

Med under 10 000 besøkende ble Caravanmessen 2022 skuffende for mange utstillere. Flere utstillere ga da overfor Bobilverden.no uttrykt for at det ikke gir grunnlag for en messe eller deltakelse i 2023. Andre var mer nøytrale og meldte om greit salg. Messegeneral Konrad Sel var imidlertid klar på at han skulle arrangere Caravanmessen også i 2023.

Helga 15. til 17. september var satt av til årets Caravanmesse, men på messehallens hjemmeside står det per i dag ikke et ord om Caravanmessen. Derimot skal det være hundeutstilling der den aktuelle helga.

Konrad Sel er teknisk arrangør for Caravanmessen gjennom selskapet Utstillingsplassen Messer AS. Til Bobilverden.no sier han at han har bedt om å diskutere form, innhold og sted for Caravanmessen med Norges Caravanbransjeforbund (NCB).

– NCB har en avtale om at Utstillingsplassen Messer AS skal arrangere Caravanmessen. Det er Sel som har avtalen med messeselskapet Nova Spektrum. Vi har ikke fått noen formell tilbakemelding fra han om hva som skjer, sier styreleder Tor Grüner i NCB.

I denne situasjonen blir det ikke noe av Caravanmessen 2023.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Bobil- og caravanmesse med høy kosefaktor

Del dette med andre:

  11 comments for “Caravanmessen 2023 blir neppe arrangert

 1. Jeg var på messa i fjor, kjøpte faktisk flerdagersbillett, men tror nok dessverre varemessa har utspilt sin rolle. Ikke minst pga navneendringen, billettprisene og den håpløse parkeringsløsningen de nå har gått for. Det var siste gang der for min del, men jeg gleder meg til å se hva de får til i Vikingskipet om litt!:-)

 2. For meg var det prisen på parkering som fikk meg til å føle meg lite velkommen. Et slikt arrangement burde ikke drive butikk på parkering, men forsøke å trekke publikum til hva det dreier seg om. Parkeringsselskaper har ikke noe på slike steder å gjøre.
  Som utstiller er prisene heller ikke til å forsvare utbytte. Ikke rart mange store merker manglet.
  Og at det år etter år etter år ikke er en anstendig måte å få seg noe å spise uten å måtte stå en time i kø? De blir like overrasket hvert år over at folk blir sultne ved lunsjtider?
  Forstår at det ikke lenger er attraktivt for mange både publikum og utstillere.
  Som utstillingshall ligger det jo også utrolig inneklemt. For lite parkering ved større utstillinger og trafikk-kaos med lange køer.
  Finn et annet sted og gjør arrangementene mer kundevennlige.

 3. En messe er fordyrerende for kundene. Alle forhandlere finner man på Google. Da kan man lete opp den bilen som virker interessant for seg istedenfor å betale for både inngang og parkering.

  • Fordelen med en messe er jo at du har mange forhandlere og merker samlet på ett sted, og du kan kjapt gå frem og tilbake mellom ulike interessante modeller, prøve dem ut og sammenligne der og da. Det klarer du ikke med Google. Men det koster mye ja, det er jeg enig i.

 4. Det blir alt for dyrt med inngang og parkering . Personlig syns jeg det er artig å se på diverse utstyr . Det syns jeg det har vært veldig lite av på messa .
  Om jeg en gang skulle komme dit hen at skal ha helt nytt …. ja da googler jeg

 5. Vi synes at siste caravan messe 2022 var det dårligste vi har vært på, PRISEN på parkering og inngang.
  Men det blir vell muligens slik når det kun er igjen 3-4 caravan kjeder i Norge, konkurransen er borte, merker det litt vis en reiser innom noen butikker å ber om tilbud så får du like dårlig tilbud de fleste gangene.
  Moro å gå og kikke lit på rekvisitter men der er det også bare 2 store, å prisen er skrudd opp på de fleste tingene. Men vi klarte å tulle til oss et pop telt som ikke er testet ennå.
  Når det gjelder mat så syntes vi at det gikk greit å få handlet, men å sitte et sted er vanskeligere + at det ikke ble fulgt opp å rydde og vaske bord.

 6. Ikke rart…. Jeg snudde etter “ran” forsøket på P-plassen. Ble rett og slett provosert av parkeringsranet…! Ærlig talt! Drar heller til Tyskland på messen der og tar det som en ferie.

 7. Parkering Hellerud i den form det har blitt er meget negativt. Betalingsautomater som ikke virker og omlasningssted biltransport. Biltrasport ( lastebiler ) inn og ut hele døgnet.

  Tidligere, ble møtt av personer NBCC Romerike betalte en sum parkering, transport og inngang messa alle dager.
  Vetran busser og førere var vært en glede

 8. Prisen blir nok forhøy. Kjøring 25 mil, bompenger, parkering og billettpris.
  Flere mindre minimesser i nærområdet som er gratis. Helt topp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *