Caravan Xpo har ambisjoner om å være størst

Caravan Xpo har ambisjon om å være Norges største caravanmesse, og har sluppet billettene for årets begivenhet.

Remi A. Netteland har ambisjoner for Caravan Xpo. Foto: Privat.

Både nybegynnere og erfarne reisende i bobiler eller med campingvogn er invitert. Arrangementet finner sted 14. – 17. september på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

I en pressemelding beskriver arrangørene et messeområde fylt med spennende utstillere og matoppleveler og en rekke aktiviteter for barn og unge.

Blogger Per Vie og eventyrerene Jan Monsen og Mattis Thørud fra NRK-serien “Monsen, Monsen og Mattis” forteller om sine erfaringer og opplevelser.

– Caravan Xpo er skapt av og for caravanentusiaster, og vi ønsker å gjøre hvert år enda bedre basert på tilbakemeldinger fra gjestene våre. Første året er fylt med forventninger, men vi ser frem til kontinuerlig utvikling, sier Remi A. Netteland, kommunikasjonsansvarlig for Caravan Xpo.

Jan Monsen og Mattis Thørud fra NRK-serien “Monsen, Monsen og Mattis” forteller om sine erfaringer og opplevelser. Foto: Privat.

– Det vi liker aller best med denne livsstilen, er det sosiale. Gleden av å være sammen, både med kjente og kjære – og helt ukjente. Den magien som oppstår når mennesker møtes rundt ett mål: å kose seg. Og det er akkurat det vi ønsker at Caravan Xpo skal handle om, legger han til.

Messa har som mål å vise frem de nyeste og mest innovative produktene innen caravanlivet, samt skape et fellesskap for folk i alle aldre.

Caravan Xpo har nå åpnet for å reservere billetter til messe, kveldsarrangement og messecamp på caravanexpo.no.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *