Caravan salon utsatt i en uke

Tyskland har forbudt store arrangementer med mer enn 1000 personer fram til 31. august. Arrangørene av verdens største bobilmesse, Caravan salon, har derfor utsatt messeåpningen med en uke.

Under normale forhold ville 270 000 personer tatt veien til Caravan salon. Foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Messe Düsseldorf har sammen med Caravaning Industrie Verband (CIVD) besluttet å utsette messen med en uke. Presse- og fagdagen blir 4. september, og Caravan salon åpner sine dører for publikum fra 5. til 13. september.

Under normale forhold vil messa trekke opp mot 270 000 besøkende i løpet av åpningstiden. Hvor mange som vil fristes til å tilbringe tid i trengselen bare en uke etter opphevelsen av restriksjonene, er et åpent spørsmål.

– I tett samråd med Caravaning Industrie Verband, store utstillere og mange andre partnere, har vi lyktes med å bli enige om disse nye datoene, sier Werner M. Dornscheidt, administrerende direktør og konsernsjef i Messe Düsseldorf i en pressemelding.

Det fremgår av pressemeldingen at arrangørene også undersøker mulighetene for å tilpasse konseptet for å iverksette nødvendige sikkerhetstiltak slik at det kan sikres offentlig tilgang til messa.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *