Campingplass som satser på bobiler

Godt organisert på Bie. Foto: Yngvar Halvorsen.

Godt organisert på Bie. Foto: Yngvar Halvorsen.

Det er ikke mange campingplasser i Norge som virkelig satser på bobiler. Derfor tok vi oss en tur til Bie Apartment & Feriesenter noen hundre meter fra Grimstad sentrum i Aust-Agder. Veldig mange campingplasser i Norge har ikke gjort noe for oss med bobiler. Det virker på meg som om de ikke helt tror det kommer til å vare dette rare med bobiler.

Av Yngvar Halvorsen

Foto: Yngvar Halvorsen

Foto: Yngvar Halvorsen

Vi kom til Grimstad sent på kvelden og fant en fin plass med en gang. Her var det bobiler overalt og folk satt ute ved bilene og koste seg i sommervarmen. «
– Det er bare og finne en plass, så betaler du når du reiser, informerer damen i resepsjonen oss om.
– Jeg går klokken ti, men er det noe er det bare og ringe.

Vi tok oss en tur rundt på området og fant ut at det er ikke bare er det vi ser når vi kommer inn, men et stort område lenger bak også. Her var det også samme ryddige plassene som ved resepsjonen. Overalt er det velholdte trær og blomster – nesten som i en stor hage.
Det er også mange hytter og rom til leie på Bie camping men det er ikke det som interesserer oss med bobil.
Campingen på Bie har lagt alt til rette for bobiler. Det er merket et stort område til hver bil med asfalt der bilen står og gress ved siden til bord og stoler. Alle plassene er merket opp slik at det ikke er tvil om hvor du skal stå, også om du har en stor bil er det god plass til deg. Nye el-stolper og vannposter er det bare noen meter fra hver plass. På siden av området er det anlagt et helt nytt anlegg for tømming av gråvann og toaletter. Ferskvannet er plassert langt vekk fra toalett- tømmingen. Her er også kontainere til søppel. Alt plassert på et eget område, som er enkelt å komme til med asfalterte flater for å holde det rent og pent. Sånne ting liker bobileiere.

Rent og ordentlig rundt tømmestasjonen. Foto: Yngvar Halvorsen.

Rent og ordentlig rundt tømmestasjonen. Foto: Yngvar Halvorsen.

Jeg tok en prat med damen i resepsjonen og hun bekreftet at de satset mest på bobil fremover, istedenfor campingvogner.

Det er også planlagt en ytterligere utvidelse av plassen. De har åpent året rundt og bobilene fyller opp plassen fra påske. I feriemånedene kommer det utenlandske bobiler, så kommer de norske igjen utover høsten. I juni 2013 betalte vi 250,- pr. døgn, litt i overkant syns vi, men her er alt tilrettelagt og behagelig. Her kan vi ta ut markisen og stolene og virkelig nyte bobillivet.
Utendørs svømmebasseng, en fin lekeplass til de mindre og en enkel restaurant  er det også på Bie Apartment & Feriesenter i Grimstad.

.

Har du en positiv erfaring med gode plasser for bobiler? Send oss gjerne ditt bidrag til post@bobilverden.no.

red

Foto: Yngvar Halvorsen.

Foto: Yngvar Halvorsen.

Del dette med andre:

  2 comments for “Campingplass som satser på bobiler

  1. Kjempefin plass . Kort avstand til sentrum. Flotte nye sanitær forhold . Anbefales

  2. Fantastisk plass, skal ned ein tur i år og ei vekes tid. Har vert der 7 år og 3 år har me tatt turen TO gonger då barnebarna har likt seg utrolig godt👍👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *