Campingkjede doblet omsetningen i tredje kvartal

First Camp, Skandinavias største campingkjede, mer enn doblet omsetningen i årets tredje kvartal sammenlignet med året før.

Gol Campingsenter i Hallngdal ble i mars en del av First Camp. Foto: First Camp.

Det framgår av en finansiell pressemelding selskapet har sendt ut. Den viser at selskapet i månedene juli, august og september mer enn doblet omsetningen fra 291,6 millioner SEK i fjor til 610,3 millioner SEK i år.

Inntjening før renter og skatt (EBIT) var på SEK 285,8 millioner mot SEK 149,8 millioner i 2021. Akkumulert for årets ni første måneder er EBIT SEK 181,1 millioner, som er opp fra SEK 103,2 millioner i 2021. Tredje kvartal og spesielt juli er viktig for virksomheten.

– Vi er glade og stolte over dette sterke resultatet i årets viktigste kvartal. Våre investeringer i en forbedret gjesteopplevelse og kommersiell utvikling gir gode effekter. Samtidig fortsetter vi å vokse gjennom oppkjøp. I tillegg har vi i løpet av året økt både gjeste- og medarbeidertilfredsheten, noe som gir solide forutsetninger for fortsatt rask vekst og sterke resultater, sier First Camps administrerende direktør Johan Söör.

First Camp har i år fullført oppkjøp av Råbjerg Mile Camping og Klim Strand Camping i Danmark og Gol Campingsenter i Norge. Kjeden består nå av 55 destinasjoner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *