Camping-kjede utvider i Danmark

First Camp, som hovedsaklig har campingplasser i Sverige, gjør nå et nytt oppkjøp i Danmark der Jesperhus Feriepark blir deres syvende campingplass.

Jesperhus omfatter 500 oppstillingsplasser. Et badeanlegg er blant tilbudene til gjestene. Foto: Pressemelding.

First Camp fortsetter sin vekst gjennom ytterligere oppkjøp. I en pressemelding kunngjør administrerende direktør Johan Söör avtalen. Det har kostet First Camp 200 millioner danske kroner å overta familieparken. Overtakelsen forventes gjennomført før nyttår.

Jesperhus skal være en av de mest populære feriedestinasjonene for barn i Danmark. Den ble etablert på 60-tallet av familien Overgaard. Parken omfatter nå nesten 300 hus, hytter, telt, 500 plasser for bobiler og campingvogner samt flere attraksjoner inklusiv et innendørs badeanlegg og en mindre dyrepark. Jesperhus har også en populær kanal på You tube.

– Vi er veldig imponert over hvordan familien Overgaard og hele teamet på Jesperhus har utviklet destinasjonen til en av de mest populære feriedestinasjonene for barn i Danmark. Jesperhus er et ledende eksempel på hvordan man kan skape svært attraktive fysiske gjesteopplevelser og knytter dette til en digital tilstedeværelse i verdensklasse. Som nye eiere vil vi pleie alle styrker og fortsette å investere i gjesteopplevelsen. Jesperhus vil bli drevet som et eget datterselskap i vårt konsern, med nåværende merkevare, sier Johan Söör, administrerende direktør og konsernsjef i First Camp.

Det er fire brødre Overgaard som nå selger parken deres foreldre etablerte og utviklet i deres barndom på 60-tallet. First Camp vil etter hvert ansette ny ledelse i parken.

First Camp har 47 anlegg I Sverige og snart syv plasser i Danmark.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *