Camp Lothepus 2 blir serie på TV2

Lothepus skal bygge Norges råeste campingplass i Odda, med stavkirke, småfly, langhus og gravemaskinmuseum, reklamerer TV2 for sin nye serie «Lothepus camping».

Leif Einar Lothe viser Bobilverden.no planene for Camp Lothepus 2. Foto: Knut Randem.

Opptakene til TV-serien startet like før Lothepus re-åpnet bobilplassen i Odda 13. mai i fjor. Bobilverden.no intervjuet Leif Einar Lothe i forkant av åpningen. Han kunne da forteller om planene for sin nye bobilplass – Camp Lothepus 2 – med egen stavkirke og gravemaskinmuseum. Eller kanskje det blir en campingplass? Planene var der og grabben var satt i jorda på et område overfor det gamle smelteverket.

Ida Lothe, Leif Einar Lothe, Randi Sørum og Knut Pedersen under opptak til «Lothepus camping». Foto: Eivind Senneset/TV2

TV2 dramatiserer nå prosessen med å gjennomføre Lothes planer i serien «Lothepus camping». Til Bobilverden.no sa Lothe i fjor at det meste skulle stå ferdig neste år. Altså i år.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV2 forklarer satsingen på «Lothepus camping». med at Leif Einar i tidligere serier på TV 2 har vist seg som en karakter med stor appell til mange av kanalens seere.

– Vi synes også det er viktig å kunne vise fram spennende miljøer i distriktene. I «Lothepus camping». møter vi et rikt galleri med mange andre flotte personligheter, og bygdebysamfunnet Odda gir serien en vakker ramme, rotfestet i noe som er genuint og ekte, sier hun.

Da Lothepus re-åpnet bobilplassen i Odda i mai 2021 lovet han at Camp 2 skulle stå ferdig til sommeren 2022 – om alle var enige med ham. Foto: Knut Randem.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Lothepus har store planer for Odda – neste år

Del dette med andre:

  4 comments for “Camp Lothepus 2 blir serie på TV2

  1. Det er godt det blir flere campingplasser runt Odda. Det er en flåtte plass og by. Vi har låge mangen ganger på den gamle stell plassen. Kort tur til sentrum. Det er fullt.men alltid plass til fler,med litt vilje.så Lothe stao pao.🥳🇳🇴

  2. Kjekt å se at han tar på seg andre ting enn bare graving og sprengning som han gjorde i Fjorden Cowboys. Men kommer det en sesong 2 av dette programmet slik at vi får se fremdriften og byggingen av hovedcampen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *