Bytte salongbord til fornuftig pris?

Leif Kroken med en av de to prøvebordene. Responsen har vært god og de har bestemt seg for å gå videre med produktet. Foto: Knut Randem.

25 000 for å bytte salongbord i en bobil høres ut som en vanvittig pris. Det synes også Leif Kroken. Derfor har han sørget for å gjøre noe med det.

Svært mange bobilister synes bordet i bobilen er alt for stort og ønsker seg et mindre. Prisen for nytt bord fra bobilprodusentene har også vært stor. Alt for stor for de fleste. Mange har vist fram egenproduserte bord i sosiale medier som et alternativ til å betale så mye for bordet. Men alle har ikke ferdigheter til å gjøre slikt selv.

Leif Kroken synes også priser opptil 25 000 kroner for et bord er mye. Derfor fikk han ideen om å lage et sortiment av bordplater til en mer fornuftig pris.

Det er forretningsutvikler Martin Solheim i Max Fritid som først viser oss to prototyper de har tatt med seg til Caravanmessen, et rundt og et firkantet med runde hjørner. De er med for å lodde stemningen blant de besøkende.

Og interessen har etter sigende vært god. Leif Kroken bekrefter selv at interessen har vært så god at de kommer til å gå videre med ideen. Hensikten er nå å lage en liten kolleksjon av bordplater som kan passe bedre i ulike bobiler. Bordene vil bli tilgjengelige for kjøp innen året er omme.

Hvilke mål de får er ikke avklart nå, men prisen blir antydet til å ligge på cirka 4 000 kroner. Adskillig mindre enn for originalbordene altså.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  6 comments for “Bytte salongbord til fornuftig pris?

  1. Det var en bra nyhet fra Leif Kroken til en fornuftig pris.Da gjenstår det å se om innfesting under bordet kan brukes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *