Bygger nytt senter og flytter midlertidig inn hos tidligere konkurrent

Bobilkjeden vil ut av uhensiktsmessige lokaler og bygger nytt salgs- og verkstedanlegg på 2 000 kvm i Bergen. Fram til ferdigstillelse flytter de inn hos sin nye partner.

Arve Opsahl AS, her representert med forhandlerkontakt Stian Ringstad (t.v) og daglig leder Steffen Lindstrøm Skår i Fritidsgården AS skal dele hus i halvannet år. Foto: AOAS.

Fritidsgården Bergen er ny forhandler for Arve Opsahl AS med merkene Eura Mobil og Challenger. Det er hit Bobil Bergen flytter mens de venter på nye lokaler.

– Alle som er interessert i bobil og campingvogner kan glede seg, forteller en entusiastisk Stian Ringstad, forhandlerkontakt i Arve Opsahl AS.

– Vi bygger nå et splitter nytt, fantastisk anlegg, sentralt langs E39. Her blir det butikk og verksted på nærmere 2 000 kvm. I tillegg blir det et stort utendørsanlegg hvor vi tilbyr tjenester som fylling, tømming, service, vask, parkering og langtidslagring, forteller Ringstad.

– Mens de nye lokalene til Bobilkjeden bygges, vil vi være samlokalisert i Fritidsgårdens lokaler ved E16. Til sommeren neste år vil vi betjene alle våre kunder fra to topp moderne anlegg her i Bergensregionen.

Neste sommer har Bobil Bergen flyttet videre til dette nybygget.

– Vi markerer samarbeidet med åpent hus 2. – 5. mars. Samarbeidet betyr at vi kan gi våre kunder et enda bedre tilbud, med flere merker og en betydelig økning i verkstedkapasiteten, understreker daglig leder i Fritidsgården, Steffen Lindstrøm Skår i en pressemelding.

Bobilkjeden har sine røtter helt tilbake til 1975 da Arve Opsahl AS etablerte seg med salg av campingvogner og fritidsartikler.

Fritidsgården AS har kortere fartstid, men har i de senere årene opplevd sterk vekst, heter det i pressemeldingen. Til sammen vil de to aktørene tilby et bredt produktspekter, som forhandlere av bobilmerkene Concorde, Challenger, EuraMobil, Solifer og Pøssl i tillegg til campingvogner fra Caravelair og Polar.

Bobilkjedens nye lokaler forventes ferdigstilt neste sommer. Ringstad forteller at det er planen å ta med seg de ansatte i Bobil Bergen gjennom samlokaliseringen med Fritidsgården og videre over i nye lokaler.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Bygger nytt senter og flytter midlertidig inn hos tidligere konkurrent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *