Bybobil under 5,5 meter?

Dethleffs setter sammen et nytt og utvidet modellutvalg når de korte Globetrail-modellene nå relanseres i 2024-utgaver.

Globetrail 540DR holder seg under 5,5 meter på lengden. Foto: Dethleffs.

I modellåret 2024 tilbyr Dethleffs til sammen elleve ulike planløsninger i bybobil-serien Globetrail. For å tilfredsstille kundenes ønsker til utstyr og komfort, kommer Dethleffs til å ordne utstyrsvariantene til Globetrail i to produktserier, skriver Dethleffs i en pressemelding.

Innstegssegmentet består av produktserien Classic. Her er modellene basert på Fiat Ducato, Citroen Jumper eller Ford Transit, og har en attraktiv grunnpris og normalt standardutstyr, skriver Dethleffs.
Advantage-serien har Globetrail-modeller med de samme basiskjøretøyene, men med omfattende standardutstyr.

Globetrail 540DR har tverrstilte senger bak og tradisjonell plassering av kjøkkenet. Foto: Dethleffs.

Til Globetrail-programmet for modellår 2024 har Dethleffs laget fem versjoner av badet: fast bad, kompakt bad, rombad, svingbad og komfortbad. De to produktseriene har planløsninger med rombad, men svingbad og komfortbad er bare tilgjengelige i Advantage-serien, mens fast bad og kompakt bad er forbeholdt Classic-serien.

Globetrail 540 DR er en kompakt bybobil med komfortabelt utstyr. Med en lengde på bare 542 cm er dette den korteste modellen i modellserien, men må verken gi avkall på bad, kjøkken eller sittegruppe.

Globetrail 640ER. Foto: Dethleffs.

Det er mulig takket være et smalt baderom samt tilpasning av kjøkken og soverom slik at fotenden på sengen er trukket inn. I modellår 2024 sørger Globetrail 600 DF og 600 DR for at Dethleffs seksmetersklasse får to ekstra varianter med tverrstilt seng.

Salongen i Globetrail 600ER. Foto: Dethleffs.

Mens Globetrail 600 DF er en rimelig innstegsmodell med fast bad og klassisk planløsning, frister Globetrail 600 DR med et baderom der bruken av midtgangen gir plass til en svært romslig dusj.

Globetrail 600 ER er bare seks meter lang og har likevel plass til langsgående senger. Baderommet gjør at det fortsatt er rom for mer enn nok komfort. Alle Globetrail-modeller kan utstyres med hevetak med to ekstra senger eller med en baugforlengelse som har vindu over førerhuset. Dette gjelder ikke modeller på Ford.

Nye Globetrail 590 DK med kompakt bad og Globetrail 590 DC med komfortbad er basert på Ford Transit. I modellår 2024 blir den tverrstilte sengen i begge modellene utvidet til en lengde på 201 centimeter.

Øker du lengden til 6 meter eller mer kan du få langsgående senger. Her Globetrail 640ER. Foto: Dethleffs.

Globetrail 590 DK hører hjemme i produktserien Classic, mens Dethleffs har plassert Globetrail 590 DC i Advantage-serien med omfattende utstyr. Denne modellen er som standard utstyrt med blant annet dobbeltgulv, komfortseng og kjøkken med romslige skuffer som er tilgjengelige både innen- og utenfra.

Classic-variantene av Dethleffs Globetrail fås fra 861.000 kr., Advantage-modellene koster fra 951.000 kr.

Tekst: Redaksjonen
Kilde: Dethleffs pressemelding

Del dette med andre:

  2 comments for “Bybobil under 5,5 meter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *