Bybobil med romslig følelse for kjøkkenet

Malibu Van Diversity er den nyeste modellen i serien av bybobiler fra Malibu – Chartagos dattermerke. Merket har i løpet av få år etablert seg innen de tre segmentene bybobil, halv- og helintegrerte bobiler.

Kjøkkenløsningen gir god arbeidsflate med avlastning oppå kjøleskapet. Foto: Malibu.

Diversity kommer i 2022-utgave med to planløsninger i lengdene like under 600 og 640 cm. Derav navnene Diversity 600 DB K og 640 LE K. Om du tipper at den korteste har en tverrstilt dobbeltseng bak og den lengste har langsgående senger bak, så har du helt rett.

Planløsningen er åpen og kjøkkenet har god benkeplass takket være en utfellbar del foran døra og et skap som ikke bygger så mye ut bak kjøkkenbenken. Dermed blir det arbeidsplass på begge sider av benken. Her er det også et kompressorkjøleskap.

Åpen løsning i Malibu Diversity. Foto: Malibu.

Badet er er et flexibad der vasken svinges under senga for å gi plass til en god dusj. Salongen er av tradisjonell utførelse med en ekstra utsvingbar forlengelse av bordet.

Det er spesielt under sengene du finner store forbedringer i form av gode lagringsrom og garderober med tilgang ovenifra. Løsningene varierer litt med hvilken sengeløsning bilen har.

Det er godt med lagringsplass under sengene bak. Foto: Malibu.

Diversity har normalt to sengeplasser, men kan utvides til tre som tillegg. Om du trenger enda flere soveplasser eller vil ha bedre plass til den tredje personen så kan den kombineres med modellen GT-skyview som har et pop-opp tak med plass til to soveplasser på taket. Dit kommer de med en stige. Da kan den registreres for fire personer.

Diversity er som Malibus øvrige bybobiler bygget i en Fiat Ducato med standard 120 hk motor. De to modellene har hhv 3300 og 3500 som tillatt totalvekt. Egenvekten er hhv 2625 og 2675 kg. Pris i standardutgave ligger litt over 700 000 kroner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *