– Bruk gassfilter, oppfordrer produsent

Sjekk gassfilteret hver gang du skifter flaske, oppfordrer Truma. Foto: Truma.

Det er ingen garanti på defekte regulatorer om du ikke benytter deg av gassfilter. Skader som følge av forurenset gass er verken material- eller produksjonsfeil, opplyser Truma. Nå setter de ned prisen på dobbeltsett og reservepatroner.

Truma har nå lansert et dobbeltsett med gassfilter til rabattert pris. Det betyr at det i Norge koster kr 1140. Dette er et tilbud til bobilister med gassregulator med to flasker hvor det kreves to filtre. Samtidig setter de ned prisen på reservepatroner til kr 285.

Slik ser gassfilteret ut. Foto: Truma.

– Dette er effektiv beskyttelse, hevder Truma i en pressemelding.
– På denne måte vil vi gjerne sende et signal om at ren gass er viktig for oss, forklarer Bernd Gerlach, som er leder for det europeiske forhandlermarkedet.
– Truma gassfilter er viktig og beskytter effektivt mot forurenset gass og skiller ut 99 prosent av de oljeholdige partiklene, som kan finnes i flytende gass. Filteret sikrer lang levetid for gassanlegget og alt gassdrevet utstyr som blant annet varmeanlegg, kjøleskap og koketoppen, sier Gerlach.

Truma forklarer i pressemeldingen at gassfilteret monteres enkelt mellom regulator og gasslange. De egner seg til alle veggmonterte gasstrykkreguleringsanlegg.

Truma oppfordrer til kontroll av gassfilterpatronen hver gang det skiftes flaske. Dersom det er dråper av oljeholdige rester, klare væsker eller hvite avleiringer av kalk på patronen eller i filterkoppen, der patronen mettet og skal skiftes ut.
Generelt bør patronene skiftes ut minst hvert annet år, skriver Truma.

Del dette med andre:

  2 comments for “– Bruk gassfilter, oppfordrer produsent

  1. Jeg har ekstra gasstank som fylles fra anlegg i tillegg til flaskene. Finnes det også filter til å montere her? Gassen fra tank går jo utenom flaskene.

    • Tolcon i oslo har det meste du trenger til instalasjon av gass,
      evt deler til propan drevet gaffeltruck dem har filter før fordamper, ofte med
      ofte med «spin on filter»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *