Booking-sider øker voldsomt

Markedet fylles av flere tjenester for bestilling av opphold på først og fremst campingplasser, men også på andre steder. En av de største melder om økning i antallet bestillinger på 600 prosent.

Campcation er en av mange booking-tjenester og rapporterer om sterk økning i antallet bestillinger. Foto: Skjermdump av hjemmesiden.

De senere årene har det vokst fram flere tjenester som lar deg bestille opphold på campingplasser og andre steder. Tjenestene finansieres som regel slik at de får en andel av beløpet du betaler for oppholdet.

Avhengig av hvordan regnestykket ser ut fører dette enten til høyere priser for deg eller til lavere fortjeneste for eieren av campingplassen.

Campcation er en svensk bestillingstjeneste, som selv beskriver seg som Nordens ledende bestillingsside for camping, glamping og bobilplasser. De feirer nå en rekordøkning av antallet bestillinger gjennom sine tjenester. Økningen oppgis å være på hele 600 prosent.

Til tross for den store økningen henter tjenesten nå inn 11 millioner SEK i ny kapital. Investeringen skal øke Campcations ambisjoner om å transformere et tidligere udigitalisert marked, samtidig som de møter den økende etterspørselen fra en yngre generasjon reisende som søker utendørsopplevelser, skriver selskapet i en pressemelding.

– Med Campcation i førersetet har campingbransjen vist seg å være et bærekraftig og attraktivt alternativ, med sterk vekst i 2022 og en lovende fremtid foran 2023.
– Mot disse utfordringene har vi sett en stadig økende etterspørsel fra både reisende og campingplasseiere, sier Johanna Raga Waronen, administrerende direktør i Campcation.
– Det er klart at camping som ferie er mer enn en trend – det er en livsstil.

Campcations forventninger til sommerens bestillinger i hele Norden er høye.
Den siste investeringsrunden muliggjør raskere videreutvikling av produktet for campingreisende og har som mål å styrke selskapets internasjonale tilstedeværelse. Europa.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *