Kategori: Bokomtale

Holder orden på turene og litt til

«Alle» blogger, eller kanskje ikke? Men vi vil alle ta vare på minner fra turene våre i form av bilder og kanskje noen stikkord så vi husker når vi var hvor? For mange er en loggbok et godt hjelpemiddel.

Norgesferie med dybdekunnskap

Hvert år siden 2014 har NAF utgitt en ny reisehåndbok: «Norges vakreste bilturer», «Norges beste omveier», «Norges beste utsikter» og «Utenfor allfarvei». De tre første har i år kommet i nye, oppdaterte utgaver.

Oppslagsverk med masse inspirasjon

Mannen som elsker å være på tur har begått nok et oppslagsverk for bobilfolket. Magne Klann har som lovet kommet med bind to av Bobilguiden. Denne gangen har han reist Midt- og Nord-Norge på kryss og tvers.

180 adresser med dansk vennlighet

Så er den her. Den første utgaven av Pintrip, Danmarks svar på France Passion. Guiden gir deg adgang til nærmere 180 gratis overnattingsplasser på blant annet gårder, museer, hjortefarmer, fiskesjøer og ølbryggere.

Bobilens historie

For en drøy uke siden kom boka Camping med undertittelen “Det gode liv langs landeveien”. Boka er ført i pennen av journalist og forfatter Geir Svardal. Han har valgt ut dette utdraget fra boka for Bobilverdens lesere:

Ny bok: Det gode liv langs landeveien

Bobil er en del av campinglivet og campinghistorien. I en ny bok som utgis i dag tar forfatteren oss med bakover i tid for å se hvor det hele startet. Men det er ikke bare historie. Forfatteren ser også på dagens campingtrender og hvordan vi bruker bobiler campingvogner og telt. En bok for entusiastene blant oss.