Bogstad Camping i Oslo fornyes

Vest i Oslo, idyllisk ved Bogstadvannet ligger den tradisjonsrike Bogstad Camping. Der har det ikke skjedd mye nytt de siste 30 årene, men nå lover Thorstein Berg i TopCamp andre boller for campinggjestene. Bokstavelig talt.

Her kommer den nye innkjørselen til Bogstad Camping.

Restaurant og kafeteria er noe campinggjester i dag krever, mener Thorstein Berg, gründer og eier av den nye campingkjeden TopCamp, som har ærverdige Bogstad Camping i sin portefølje. Og der var det mye aktivitet i sving, da vi en kald februardag avla plassen, eller kanskje snarere, byggeplassen, et besøk. For der var gravemaskiner i sving med å lage helt ny adkomstvei.

Her ser du resultatene fra en investering på 17 millioner kroner, sier Thorstein Berg og viser stolt fram de nye sanitæranleggene.

Servicebygget er ferdig innvendig, der har de nye eierne lagt ned 17 millioner i oppgradering, forteller Thorstein Berg og legger til: -«Vi satser på å lage et komplett tilbud på høyt standardnivå, med profesjonalisering av service, tilbud og virksomhet. Folk skal føle seg velkommen, vi skal «være det andre hjemmet»», sier Berg.

Standardisering
TopCamp betyr en standardisering av plassene. Digitaliseringen betyr at kundene kan bestille plass og forhåndsbetale. Alle relevante opplysninger samles på en hjemmeside med felles booking løsning.
– Vi ønsker å gi våre gjester et komplett tilbud, inklusive attraksjoner og aktiviteter for alle campere både med vogn og bobil. Det betyr å gi det «lille ekstra» som er så viktig for trivsel og velvære. Alle skal føle seg velkommen», slår Berg fast.

Rask gjennomføring
Sanitæranlegget er ferdig. Innen sesongstart skal det meste av de store byggearbeidene være ferdige. En rekke nye campinghytter skal på plass innen midten av juni.

Vaskerommene har fått fliser på gulv og vegger, og tilbyr komfort på et nytt nivå.

– Stadig flere plasser ønsker å bli med i kjeden for å utvikle campingkonseptet videre. Det er en utfordring og samtidig en mulighet, avslutter Thorstein Berg før neste møte venter.

Tekst og foto: Bjarne Eikefjord; BoCM
Artikkelen er tidligere trykket i Bobil- og CaravanMagasinet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *