Bobilverden lanserer nyhetsbrev

Her ser du en prøve på hvordan nyhetsbrevet vil se ut.

Her ser du en prøve på hvordan nyhetsbrevet vil se ut.

Bobilverden lanserer nå et gratis nyhetsbrev. Du, som liker å følge med, kan være sikker på at du får med deg alt vi publiserer.

Du følger sikkert godt med på Facebook og følger med på det vi skriver, men det er et stort MEN: Facebook viser deg ikke alt! Når Facebook velger ut hva som skal vises i din nyhetsstrøm tar de en mengde hensyn. De algoritmene som styrer hva du får se tar blant annet hensyn til hvor ofte du har klikket “liker”, kommentert eller klikket på lenkene våre. Du skal være ganske aktiv på Facebook-siden vår for å få med deg alle oppdateringene våre.

Og så kan det jo hende du ikke er på Facebook.

Derfor lanserer vi nå et nyhetsbrev, som varsler deg når vi publiserer en ny artikkel her på bobilverden.no. Som du sikkert har lagt merke til publiserer vi nye artikler på bobilverden.no to til fire ganger i normale uker. Litt mindre i ferietiden og litt mer under messene. Men om det blir publisert mer enn en artikkel om dagen, vil du likevel kun få et nyhetsbrev den dagen.

Nyhetsbrevet er helt gratis og vil inneholde en kort innledning om hva artikkelen(e) inneholder. Vi vil også hekte på informasjon om blant annet bobilplassen.no når det er aktuelt.

For å motta nyhetsbrevet må du legge inn minimum epostadressen din i skjemaet på denne siden. For at vi skal være sikker på at du er et menneske og ikke en spam-robot, må du gjennom en liten sikkerhetsprosedyre. Det innebærer blant annet at du får en epost og må bekrefte på denne at du har bestilt nyhetsbrevet. Dukker ikke denne eposten opp innen en time etter at du har sendt inn skjemaet bør du ta en titt i mappa for søppelpost/spam og friskmelde epostadressen (ikkesvar@bobilverden.no) vi sender fra. Dersom du ikke finner eposten bør du sjekke med din epostleverandør hvor den har blitt av.

Utsendingen av nyhetsbrevet starter i kommende uke. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å følge en lenke nederst i nyhetsbrevet.

Bestill nyhetsbrevet her.

Del dette med andre:

  7 comments for “Bobilverden lanserer nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *