Bobilpåske i mange varianter

Kråkeberget. Foto: Are Nilssen

Kråkeberget. Foto: Are Nilssen

Bobilene har kommet på veien igjen til påske, men mange har også kjørt sin bobil gjennom hele vinteren. Denne påsken har våre lesere delt en mengde bilder av sine påskeutflukter og gjøremål med bobilen. Bildene er sendt inn på Bobilverdens Facebook-side og nå kan du også se de fleste bildene her.

Hva gjør folk med bobil i påsken? spurte vi på Bobilverdens Facebook-side. Og våre nesten 7000 tilhengere og deltakere på siden svarte prompte.

De har reist over hele landet, til nabolandene, til Italia, Tyskland, Spania, ja fra hele Europa har vi fått påskehilsninger.

Andre har hentet ut en ny bobil til påske. Noen pusser opp en gammel bobil og andre vasker og rydder og gjør klar for sesongen uten snø. Avhengig av lokale forhold – snømengde – markerer påsken starten på ”kjøresesongen” for de uten vinterdekk. I år har nok store deler av landet hatt mer snø og vintervær i påsken enn det kan være når påsken kommer senere. Felles for alle er vel at det kribler etter å komme ut i bobilen igjen, men noen venter nok ennå litt.

Her kan du se en del av bildene leserne har sendt inn (Klikk på bilder for å se dem ubeskåret i nytt vindu. Serien går automatisk, men du kan også kjøre manuelt med piler på bildene.):
(Saken fortsetter under galleriet.)

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Det kan virke som stadig flere benytter bobilen hele vinteren. Bildene over viser i hvert fall at de som har brukt bobil i påsken 2013 har fått full valuta for pengene. Det vil si, i noen landsdeler har det nok vært mer vrient å reise i bobil enn andre steder. Snøvær og rasfare har nok lagt en demper på aktiviteten flere steder i nord.

Våre lesere har også publisert bilder på Instagram med tagg #bobilverden. De bildene ser du det siste av på høyre side på alle våre sider. Klikker du på bildet kommer du hit hvor alle Instagram-bildene med ”vår” tagg er samlet.
Instagram-bildene oppdateres automatisk og ditt bilde blir synlige straks du har publisert det. Prøv da vel!

Galleriet blir oppdatert med flere påske-bilder fra Bobilverdens Facebook-side mot slutten av påsken.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *