Bobilkjede overtar etter Vest Auto

Vest Auto leverte sitt bo til skifteretten i går. Allerede i neste uke vil en ny kjede være på plass i lokalene Vest Auto forlater.

Bobilkjeden Arve Opsahl åpner ny filial ved Haugesund. Foto: Opsahl.

Bobilkjeden Arve Opsahl etablerer en ny bobilbutikk i Kopervik. Bobilkjeden er en landsdekkende kjede av bobilforhandlere, som nå etablerer seg på Kopervik næringspark ved Haugesund.

– Vi har leid lokalene etter Vest Auto Caravan sitt oppbud og overtar dem i neste uke, sier Bjørn Arve Opsahl, konsernsjef i Arve Opsahl.

– Grant Hinderaker og Arve Opsahl AS har etablert driftsselskapet Bobil Haugesund AS. Grant er daglig leder for selskapet, og får en sterk lokal forankring med Grants eierskap. Grant har en lang erfaring med salg av bobiler og andre kapitalvarer, sier Opsahl.

Opsahl forteller at det blir offisiell åpning i nye lokaler 1. oktober, men allerede i neste uke vil dørene være åpne for kunder.

Bobilkjeden Arve Opsahl har sine røtter tilbake til 1975 og er blant de større aktørene i bransjen. De representerer Trigano-gruppen og deres merker i Norge. Blant disse er Challenger og Eura Mobil de mest aktuelle. Campingvognmerket Caravelair blir også representert.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Forhandler er konkurs, kundene beroliges

Del dette med andre:

  1 kommentarer til “Bobilkjede overtar etter Vest Auto

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *