To bobiler og tre vogner solgt på seks timer

Ola Heggen i SoliferPolar AS kan vise så godt som samtlige Solifer bobiler i Exporama denne helgen. Foto: Knut Randem.

Ola Heggen i SoliferPolar AS kan vise så godt som samtlige Solifer bobiler i Exporama denne helgen. Foto: Knut Randem.

I Exporama på Hellerudsletta har SoliferPolar sin alternative bobil- og caravanmesse denne helga. Innenfor viser de så godt som alle Solifers bobilmodeller. Utenfor står en enslig Polar – kanskje den siste…

Action T720 holder seg under syv meter - selv med dobbeltseng. Foto: Knut Randem.

Action T720 holder seg under syv meter – selv med dobbeltseng. Foto: Knut Randem.

Ola Heggen, daglig leder i SoliferPolar AS er fornøyd med besøket i messehallen de har leid etter kontroversen om deltakelsen på Lillestrøm. Han satser på retur til Caravanmessen neste år.

– Utstillingen vår åpnet fredag morgen og vi har hatt et jevn sig av besøkende hele dagen. I løpet av de seks første timene solgte vi to bobiler og tre campingvogner, forteller Heggen fornøyd.

I hallen stiller de ut 30-40 enheter og nærmere 20 av dem er bobiler. Heggen peker spesielt på halvintegrerte Solifer Action T700 og T720, som er nye i år og holder seg så vidt under syv meter – 699 centimeter. Forskjellen på de to modellene er at de har hhv tverrstilt dobbeltseng og midtstilt dobbeltseng bak. Senkesenga foran må du ikke ta med om du ikke vil ha den.
Til 50-års jubileet i fjor kom helintegrerte Finlandia T715 som en spesialmodell. Den slo så godt an at modellen er tatt inn i årets nye sortiment. Den har to enkle senger og tverrstilt bad og toalett helt bakerst.

Siste Polar?
Utenfor hallen står en 2014 Polar bobil til salgs. Flere er interessert i den kan Heggen fortelle. Polarentusiaster har grunn til å legge merke til denne. Det blir kanskje den siste Polar bobil fra fabrikken. Produksjonen har blitt for dyr.
– Det blir ingen 2015-modeller av bobiler fra Polar med mindre noen bestiller den, bekrefter Heggen.

I utstillingen har Heggen også en utstyrsbutikk fra Movera. Det er et Hymer-eid tilbehørsfirma. Foreløpig er det kun Mohagen bil på Jaren som har en Movera-butikk, men det skal bli flere.

Ny Action T700. Foto: Knut Randem.

Ny Action T700. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *