Bobilbyen får sin andre bobilplass, men blir litt forsinket

Målet var at bobilplassen skulle stå ferdig til påske, men den er fortsatt en anleggsplass. De 55 nye plassene vil øke kapasiteten i Ålesund til over 100 bobilplasser.

Slik ser det ut på Ålesunds nye bobilplass denne uka. Foto: Ingo Andreas Kejzar.

Egentlig skulle den nye bobilplassen på Skjerva i Ålesund stått ferdig i fjor sommer. I hvert fall om Ålesund parkering hadde fått det som de ville, men en del formaliteter forsinket prosessen. Påsken ble satt som nytt mål.

Da Bobilverden.no snakket med Roar Salen, daglig leder i Ålesund parkering i november fortalte han at det eneste som kunne stanse framdriften var om asfaltverket var åpent.

I dag forteller Salen at det igjen er vinter i Ålesund og at asfaltverket ikke åpner før etter påske. De står langt framme i køen for leveranse av asfalt. Det betyr at det – om intet går galt – blir åpning i løpet av april.

Her arbeides det midt i februar med å planere grøntanlegget (til høyre) og anlegge søppelhåndtering. Foto: Ingo Andreas Kejzar.

Bobilplassen ser i dag ut som en anleggsplass, men rør og kabler er gravd ned. Salen forteller at monteringen av strømstolper kan påbegynnes i løpet av et par uker.
Grøntanlegget skal planeres og det skal graves ned et søppelhåndteringsanlegg. I dag starter også byggingen av servicebygget.

Se her hvordan den nye bobilplassen skal bli og hvor den ligger. Bobilplassen ved Hjelsetgården er åpen som vanlig, og Salen forteller at det var 20 bobiler der i helgen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Over 100 bobilplasser i byen før påske

Del dette med andre:

  3 comments for “Bobilbyen får sin andre bobilplass, men blir litt forsinket

  1. Så bra at Ålesund får til dette.
    Et tips til bobilfolket; bruk en dag til å ta hurtigruten inn til Geiranger og retur. En fin opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *