Bobilbyen Ålesund åpner sin andre bobilplass

Optimistene ville åpne den sist sommer, så skulle den være klar til påske om asfaltverket hadde åpnet for sesongen, men nå er åpningsdatoen for Ålesiunds nye bobilplass på Skjerva spikret.

Nesten helt på bryggekanten ligger Ålesunds nye bobilplass. Foto: OK Entreprenør AS.

Det har en ukes tid vært klart at entreprenøren OK Entreprenør skulle overlevere bobilplassen som ferdig til Ålesund parkering onsdag 12. mai. Men åpningsdagen var avhengig av kommunal bruksgodkjenning. Nå er den på plass og bobilplassen åpner for gjester onsdag 12. mai kl 16.

Den nye bobilplassen på Skjerva ligger på bryggekanten og får plass til 55 bobiler. Strøm og tømmestasjon er på plass og servicebygget inneholder både toaletter og dusj.

Oppmerket og klart for innrykk av bobiler. Foto: OK Entreprenør AS.

Den nye bobilplassen kommer i tillegg til den eksisterende bobilplassen ved Hjelsetgården, som står foran en oppgradering når den nye plassen er i drift.

Det har blitt utført betydelige grunnarbeider på den gamle industritomta. Det er nok derfor den nye bobilplassen på Skjerva har passert den magiske grensen på 300 kroner per natt.

Det har vært en hektisk innspurt etter påske. Servicebygget i bakgrunnen. Foto: OK Entreprenør.

Daglig leder Roar Salen i Ålesund parkering AS har lenge gledet seg til åpningen. Nå råder han over to bobilplasser med over 100 plasser for bobilfolket. Det gjør Ålesund til et solid eksempel for andre byer. Plassen er oppført i Bobilplassen.no.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *