Bobil som fire stjerners hotellrom

Noen hoteller har spesielle tema for sine rom. Det tyske hotellet har bil og motorsykkel som sitt tema og har flere studiorom hvor gjestene kan ta med deg bilen inn. Nå har de lagt til en bobil som egen boenhet.

Et hotellrom så godt som noe. Foto: Carthago.

Hotellet Ameron München Motorworld lar noen av sine gjester ta med seg bilen inn på rommet. Der er den skilt fra seng og salong med en glassvegg. De kaller disse rommene for studios. Nå har de parkert et nytt studio utenfor. Det er en Carthago chic e-line XL på Sprinter. Dette hotellrommet kaller de “Ameron Carthago Studio”.

Siden åpningen i fjor sommer har Ameron München Motorworld blitt sett på som et paradis for bilentusiaster som også legger stor vekt på komfort. Fra februar 2022 vil hotellets 156 designrom – inkludert tre ekstraordinære Car & Bike Studios – bli utvidet med Carthagos studio like utenfor døra.

Hotellet har parkert en Carthago som et ekslusivt hotellrom like utenfor døra. Foto: Carthago.

Her kan gjestene være for seg selv og samtidig nyte alle fasiliteter og tjenester som det firestjerners hotellet har å tilby.

Andreas Kämpfe i Ameron Collection er fornøyd med det innovative romproduktet. I en pressemelding sier han: “Alle hotellene i Ameron Collection inviterer deg bokstavelig talt til å samle uforlignelige minner. Her på Motorworld kombinerer vi fascinasjonen for kjørekultur med det høyeste nivået av hotellkomfort, og våre Car & Bike Studios med integrert garasje for ditt eget kjøretøy er spesielt populære. Det er desto mer gledelig at vi vektlegger denne spesielle tilnærmingen enda mer gjennom samarbeidet med Carthago”.

Også Bernd Wuschack i Carthago er fornøyd med satsningen og påpeker at en chic e-line XL gir det samme tilbudet til gjestene som andre hotellrom.

Det blir ikke opplyst om gjestene kan ta med seg bobilen og kjøre en tur.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *